Resultattavle: Manchester United 0-3 AFC Bournemouth.

Total ydmykelse mot Bournemouth

United leverte kanskje sesongbeste mot Chelsea, men fulgte det opp med det første tapet hjemme mot Bournemouth i klubbens historie – og det var ikke hvilket som helst slags tap heller.

Manchester United 0-3 Bournemouth.

Den første omgangen United leverte var mildt sagt ikke av toppklasse, og Dominic Solanke ga Bournemouth ledelsen i kampens femte minutt. Samme mann var også involvert da bortelaget fikk annullert et mål for offside, i tillegg til at han også hadde et stolpeskudd, så Bournemouth var nærmere å lede både 2-0 og 3-0 enn United var å utligne.

Andreomgangen var lenge bedre, men utligningen kom ikke selv ikke etter at Rasmus Højlund kom inn, og i stedet var det en annen dansk innbytter som scoret: Philip Billing. Noen minutter senere igjen økte Senesi til 3-0 for bortelaget.

Da var det kanskje ikke så overraskende med verken «you're getting sacked in the morning»-tilrop fra bortefansen, eller buing fra hjemmefansen da dommeren blåste av kampen.

Bournemouth fikk også et mål korrekt annullert av videodommer på overtid, så det eneste positive en kan si er vel at det ubegripelig nok kunne vært verre.

Under kan dere lese livereferatet fra vår livetjenesteleverandør.