McTominay

Torsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Fredag 1. september

I dag konsentrerer vi oss om deadline day i en egen sak.

Torsdag 31. august

19.40: Fulham har tatt kontakt med Manchester United med tanke på en overgang for Scott McTominay, melder Sky Sports. Fulham ser etter en mulig erstatter for Joao Palhinha som skal være på vei til Bayern München.

17.35: En ny oppdatering fra The Athletics overgangsguru David Ornstein angående Tottenhams Sergio Reguilon. Tottenham skal nå ha gitt grønt lys for at venstrebacken kan dra på medisinsk sjekk til Manchester. Det betyr samtidig at United vraker Marc Cucurella fra Chelsea.

15.30: David Ornstein melder at United seriøst vurderer å signere venstreback Sergio Reguilon på lån fra Tottenham. Han skriver også at en Cucurella-avtale fortsatt kan være aktuell, men at alt kommer an på pris med tanke på FFP-regler, som kan påvirke en eventuell Sofyan Amrabat-overgang også.

Det ser ut til at det kan bli en travel deadline-day på Old Trafford.

13.20: Charlie McNeill er på vei til Stevenage for å spille League One-fotball, det skriver Tyrone Marshall i Manchester Evening News. Det er snakk om et lån ut sesongen. Dermed tar unggutten et steg opp fra forrige sesongs utlån hvor han spilte for League Two-klubben Newport County. 19-åringen selv skal ha vært klar på at han ville spille seniorfotball og hadde ifølge rapportene interesse fra flere klubber.

Unggutten er kjent for å score mye mål og under tiden sin i City-akademiet scoret han mer enn svimlende 600 scoringer, før han returnerte til United. Også her viste han seg å være en notorisk målscorer for ungdomslagene.

Overgangen ser ut til å bli bekreftet i god tid før overgangsvinduet stenger, ettersom detaljene blir klargjort i dag.

12.00: Teden Mengi er på vei til Luton Town. Nå er overgangen nærmere enn noen gang. Han skal ifølge Daily Mail gjennomføre den medisinske testen i løpet av torsdagen.

10.00: Fabrizio Romano melder på X, tidligere kjent som Twitter, at Dean Henderson snart blir presentert som ny Crystal Palace spiller. Overgangssummen skal ligge på £15 pluss £5 i såkalte «add ons». Bekreftelsen er ventet å komme innen kort tid.

08.50: Mer venstreback-rykter. Ifølge Daily Mail har United fått avslått et lånetilbud på Villarreal-back Alfonso Pedraza. Spanjolen selv, skal ha et ønske om å bli værende i Villareal for å ha best mulig sjanse til å spille seg på landslaget. Så det er vel heller tvilsomt at det blir mer bevegelse på den fronten.

Onsdag 30. august

22.19: Valencia-venstreback José Gayà er en annen spiller som skal være på Uniteds ønskeliste, ifølge Deportes COPE Valencia, som poengterer at United Marc Cucurella er Uniteds foretrukne alternativ.

28 år gamle Gayà har 19 A-landskamper for Spania.

21.31: Benjamin Pavard var linket til United en periode, men har nå blitt bekreftet som Inter-spiller.

20.42: Marc Cucurella starter for Chelsea mot Wimbledon i kveldens ligacupkamp – noe som i alle fall indikerer at ikke en avtale er på plass ennå.

19.33: Mer Donny van de Beek: Laurie Whitwell skriver for The Athletic at Galatasaray har tatt kontakt med United om nederlenderen, og samtalene med Galatasaray skal ha kommet lenger enn samtalene med Lorient. Det hevdes at en annen ikke-navngitt klubb også har tatt kontakt (Di Marzio nevnte Genoa).

I tillegg skriver Whitwell at både Sevilla og Everton har vært i diskusjoner med United om Hannibal Mejbri. Han blir sett på som en spiller som potensielt kan gjøre det godt under Ten Hag allerede denne sesongen, men United fremstår også åpne for å låne ham ut, og Dan Gore ble plassert på benken mot Nottingham Forest i stedet for Hannibal.

19.28: United skal ha bestemt seg for å gå for Sofyan Amrabat, men siden Ryan Gravenberch har blitt nevnt som et av alternativene så tar vi med at troverdige David Ornstein skriver for The Athletic at Liverpool er i samtaler med Bayern München om nederlenderen. Det er ventet at Liverpool kommer med et formelt bud snart hvis de har forhåpninger om at det vil være mulig å få til en avtale.

18.29: Det skal nylig ha kommet inn et bud på Mary Earps som ble avslått, og om vi skal tro journalisten Alex Ibaceta så kom nok det fra Arsenal, for hun melder nå at Arsenal forbereder et nytt Earps-bud. Det skal være betydlig høyere enn rekordsummen som har blitt betalt for en keeper (£100 000).

Det skal en god del til for at United skal selge keeperprofilen.

16.29: Ryan Taylor fra Daily Express skriver at Teden Mengi-forhandlingene mellom United og Luton har gått raskt, og Luton skal nå ha stor tro på at en permanent overgang vil finne sted.

16.08: Mer om Donny van de Beek: Det ble jo meldt 13.15 om enighet mellom United og Lorient om Donny van de Beek (mens Van de Beek foreløpig ikke har gått med på det), men Gianluca Di Marzio kaster en ny klubb inn i miksen: Genoa.

Den italienske klubben har jaktet Tottenhams Tanguy Ndombele, men spilleren selv vil til en Champions League-klubb, og Genoa ser seg derfor om etter andre alternativer. Galatasarays Berkan Kutlu skal være det mest sannsynlige alternativet, men Van de Beek kan også være et alternativ.

Fabrizio Romano kaster seg også inn i det hele ved å skrive at Van de Beek nå vurderer alternativene, og at det er ventet at han drar, men at han ikke har forhandlet med Lorient eller Genoa. Real Sociedad har virket ute av kampen en stund, men Romano legger til at United avslo det siste forsøket fra La Real.

14.30: United jobber med å hente Sofyan Amrabat på lån. Les mer i egen sak her.

13.15: Ifølge Foot Mercato-journalisten Santi Aouna har Lorient kommet til enighet med Manchester United om en låneavtale for Donny van de Beek.

Ligue 1-klubben skal imidlertid ikke være enig med nederlenderen selv om de personlige betingelsene, slik situasjonen er nå.

12.35: Luton skal være på jakt etter en ny midtstopper før overgangsvinduet går ut og The Telegraph melder at Uniteds Teden Mengi er på radaren til den nyopprykkede PL-klubben.

10.20: Det eneste som gjenstår av Dean Hendersons overgang til Crystal Palace er nå bekreftelsen, skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

08.50: Besiktas skal planlegge å komme med et lånetilbud på Mason Greenwood som vil binde ham til klubben i seks måneder, hevder i-journalisten Pete Hall.

 

Tirsdag 29. august

21.50: James Ducker i The Telegraph skriver om Uniteds jakt på en ny midtbanespiller, og at situasjonen fortsatt er komplisert med tanke på at det trolig vil avhenge av at United selger spillere.

Ducker nevner Scott McTominay som en mulighet der, da han har blitt et overgangsmål for Bayern München. Thomas Tuchel skal være en tilhenger av skotten, men akkurat nå skal Tuchel være mer lysten på hente ham, enn det klubben skal være.

United skal tidligere i sommer ha ønsket seg £40-£45 millioner for McTominay, men kan potensielt være villige til å gå lavere, selv om tiden for å hente en ny midtbanespiller er i ferd med å renne ut.

Sofyan Amrabat skal fortsatt være Ten Hags foretrukne valg, men United kobles også til Ryan Gravenberch, i tillegg til at Pierre Emile-Højbjerg skal ha blitt tilbudt til klubben.

15.52: Le Parisien (gjengitt av flere, bl.a. GFFN) skriver at United er i samtaler med Lyon om Nicolás Tagliafico. Interessen ble omtalt i denne spalten i dag tidlig.

United ønsker ifølge avisa å låne Tagliafico, mens Lyon håper å få inn litt mer penger, og ønsker at en eventuell låneavtale inneholder en forpliktende kjøpsavtale.

15.47: Marca skriver at Marcos Alonso ikke er spesielt lysten på en United-overgang.

Ifølge den spanske avisa har United tilbudt ham en toårskontrakt.

15.44: Det har vært åpenbart noen dager at Dean Henderson forsvinner ut, og Altay Bayindir kommer inn, og nå skriver The Athletic at Bayindir-avtalen er bortimot fullført (og at det kan skje i løpet av de neste 24 timene), mens Henderson har fullført den medisinske testen i Crystal Palace.

15.29: Rich Fay i Manchester Evening News skriver at 19 år gamle Marc Jurado kan komme til å forlate Manchester United denne uka. United prøver ikke aktivt å bli kvitt høyrebacken, men kan gå med på å la ham gå om det kommer et passende tilbud.

Det skal ha vært interesse fra klubber som har ønsket å låne Jurado denne sommeren, men også klubber som har ønsket å kjøpe ham, og klubbkilder innrømmer at et salg er en mulighet – i så fall trolig ikke for en altfor høy sum, men med en solid videresalgsklausul.

14.31: Florian Plettenberg skriver at West Ham trekker seg fra kampen om Harry Maguire siden han er for dyr.

Kort tid etterpå skrev Fabrizio Romano også at det er ståa på nåværende tidspunkt, og viste til Plettenberg.

11.36: Ingen nye navn her, men Simon Jones i Daily Mail har skrevet om Uniteds jakt på en ny venstreback, og melder at United vurderer et forsøk på å låne Lyons Nicolás Tagliafico. Marc Cucurella, Sergio Reguilón og Brentfords Rico Henry nevnes også som kandidater – mens Marcos Alonso og Leonardo Spinazzola ikke nevnes i denne artikkelen.

10.59: Dharmesh Sheth i Sky Sports skriver at kontakt skal være opprettet fra Uniteds side om en mulig overgang for Tottenhams Pierre-Emile Højbjerg. Sofyan Amrabat og Ryan Gravenberch nevnes som andre mulige midtbanekandidater.

Daily Telegraph meldte først om Uniteds angivelige Højbjerg-interesse.

08.19: Fabrizio Romano skriver at det fortsatt pågår diskusjoner internt i United om hva som er det beste alternativet til venstrebacken, og italieneren slenger et nytt navn inn i miksen, nemlig Lyons Nicolás Tagliafico. Ten Hag kjenner den 30 år gamle argentinske landslagsspilleren godt fra Ajax-tiden, og United skal ha forhørt seg om betingelsene for en avtale.

00.17: Foreløpig er det mest Marc CucurellaMarcos Alonso og Sergio Reguilón som har blitt koblet til United av venstrebacker, men nå skriver Gianluca Di Marzio at United også har forhørt seg med Roma om Leonardo Spinazzola.

Høyrebeinte Spinazzola foretrekker å spille på venstresiden (da spesielt som venstreback), men kan også spille på høyresiden.

30-åringen har 24 kamper for det italienske A-landslaget.

00.03: Jason Burt i Daily Telegraph skriver at United vurderer å gjøre et forsøk på å hente Pierre-Emile Højbjerg til klubben.

Tottenham er villige til å selge, og United har blitt tilbudt muligheten til å starte forhandlinger om den danske 28-åringen som nylig skal ha takket nei til en overgang til Saudi-Arabia.

Erik ten Hag skal være opptatt av å få inn enda en midtbanespiller, og Sofyan Amrabat har fremstått som hovedmålet, men per nå har det ikke blitt lagt inn noe offisielt bud, og Amrabats representanter har blitt frustrerte over den manglende fremgangen, og vurderer nå sine muligheter.

Atlético Madrid skal ha fått et bud på 30 millioner pund akseptert for Højbjerg tidligere i vinduet, men partene ble ikke enige om de personlige betingelsene.

José Mourinho signerte Højbjerg til Tottenham i 2020.

Mandag 28. august

19.00: Fabrizio Romano skriver at Fred har bekreftet overgangen av den tyrkiske keeperen Altay Bayindir til United.

— Jeg ønsket Altay alt godt når han dro. Han blir en del av et godt lag. Altay vil bli fornøyd i United, sa Fred.

Bayindir har tilbrakt de tre siste dagene i Manchester for å fullføre den medisinske testen.

15.10: West Ham har blitt fortalt av United at slik ting er nå, så blir Harry Maguire værende på Old Trafford. Det skriver Sky Sports. Ifølge kanalen er West Ham fortsatt interessert i å signere midtstopperen, men den mye omtalte lønnskompensasjonen står i veien for at en overgang kan bli realitet.

14.55: Det kommer en del ulike rapporter på hvem United vil gå for i venstreback-jakten, også fra samme avis.

En journalist i Marca skrev nylig (se kl. 14.25) at Marc Cucurella er nær en overgang til United, men nå skriver en ny journalist i samme avis, Luis Rojo, at United har tilbudt Marcos Alonso en toårskontrakt, hvor det første året vil være gjennom et lån fra Barcelona.

Alonso skal nå angivelig vurdere om han vil gå med på forslaget.

14.25: Journalisten Jose Luis Allegue i Marca skriver at Marc Cucurella er veldig nær en låneovergang til United. Ifølge den spanske storavisen ønsker Chelsea-backen seg til United, og klubbene skal nå forhandle om betingelsene rundt avtalen.

Videre skrives det Cucurellas ankomst vil bety at Álvaro Fernández sendes på et nytt utlån, og at det er sannsynlig at han ender opp i Getafe, Granada eller Las Palmas.

11.55: Marc Cucurella, Sergio Reguilón og Marcos Alonso har blitt nevnt som de tre United ser på som ny venstreback til klubben, men nå har enda et navn blitt trukket opp av hatten.

Ifølge Daily Mail har United også forhørt seg om mulighetene rundt Brentfords Rico Henry.

11.20: Nylig hevdet The Sun at West Ham har gjenåpnet samtaler med Manchester United om en mulig overgang for Harry Maguire, men dette avviser The Telegraph.

West Ham skal for øyeblikket ikke være ute etter en ny midtstopper.

11.15: United ser fortsatt på mulighetene for å hente en ny midtbanespiller før overgangsvinduet stenger, melder Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Ryan Gravenberch skal være en aktuell kandidat, i tillegg til Soyfan Amrabat.

Luckhurst skriver imidlertid at Fiorentina forventer at Amrabat går til en annen klubb enn United, dersom marokkaneren forlater klubben.

08.00: Ifølge Bild er Bayern München interessert i å hente Scott McTominay på lån. En mulig byttehandel der Ryan Gravenberch går motsatt vei skal angivelig også bli diskutert.

Powered by Labrador CMS