Marcus Rashford og Rasmus Højlund feirer mål mot Tottenham med ekstatiske fans i bakgrunnen.

Torsdag morgen startet salget av 500 billetter

Publisert Sist oppdatert

På banen har det ikke gått knirkefritt for United denne sesongen, men både før ligastart og utover høsten har det vært en enorm pågang etter Supporterklubbens 500 billetter og turer til hver eneste hjemmekamp i Premier League.

Tidligere denne uka var det kun noen få flypakker tilgjengelig til enkeltkamper igjen. Se mer her!

Torsdag formiddag endret imidlertid det seg.

Onsdag kveld ble det nemlig klart at Fulham røk ut av ligacupen, og dermed spiller United hjemme mot Fulham, bekreftet til lørdag 24. februar klokka 16.00.  Supporterklubben startet derfor torsdag morgen salget av 500 billetter til den kampen.

Vi vil da også ha ledige rom både på Crowne Plaza og Holiday In Express midt i Manchester sentrum, for de som ønsker å støtte Supporterklubben ved å benytte seg av den muligheten. Dette kan kjøpes via bestillingen.

Her kan du lese mer om reisetilbudet vårt.

Old Trafford før kamp. 76. august 2022. På utsiden. Oversiktsbilde.

Merk at vi fortsatt har to andre hjemmekamper som salget ikke er startet på. Sheffield United-kampen kolliderer med en mulig FA-cupkvartfinale (for begge lagene) og Newcastle-kampen krasjer med en mulig FA-cupsemifinale (for begge lagene).

Da United.no sjekket tidligere denne uka kunne man komme seg fra Oslo til Manchester med direktefly tur/retur med SAS for ca. 3400,- kroner fredag formiddag, med retur til drøyt 700 kroner mandag kveld. Norwegian har direktefly Oslo-Manchester-Oslo fredag ettermiddag med retur mandag formiddag til cirka 4.500 kroner totalt.

 Her kan du se en haug med tips og anmeldelser om ting å gjøre i Manchester!

Andre ting som skjer i Manchester den helga:

* Sirkus

* Candlelight - a tribute to Ed Sheeran

* Teater - Animal Farm

Du kan undersøke mer om hvilken som helst helg her:  https://www.visitmanchester.com/whats-on/

Powered by Labrador CMS