Rashford og Bruno feirer målet mot Liverpool foran fansen.

To supermål stanset Liverpool

Det ble en kamp som svingte på voldsomt vis på Old Trafford søndag, men til slutt ødela United nok en gang for Liverpool.

Det betyr at United har tre kamper mot Jürgen Klopps lag denne sesongen - uten å tape.

Alejandro Garnacho trodde han hadde gitt United 1-0 allerede etter et drøyt minutt, men scoringen ble korrekt avblås for offside.

Etterpå handlet det bare om Liverpool. De scoret og hadde 15-0 i avslutninger ved pause.

Det så ganske så håpløst ut.

Men så snappet Bruno Fernandes en svak pasning, og lobbet Liverpools keeper fra 45 meter.

Deretter sørget et flott kombinasjonsspill for at 18 år gamle Kobbie Mainoo klistret sin skrudde avslutning helt inne ved stolpen, og dermed ledet United.

United-spillerne feirer Mainoos mål mot Liverpool.

Til slutt ble det imidlertid 2-2, etter at Aaron Wan- Bissaka taklet Harvey Elliott, dommeren dømte straffe og Mohamed Salah satte 2-2. Taklingen i seg selv var vill, men det spesielle var at det ikke var noe kontakt mellom spillerne før Elliott selv sparket ut og traff Wan-Bissakas bein.

I kampen om Champions League-plass betyr nok ikke det poenget så mye for United, men det betyr i alle fall at United har gjort det de kan for at ligatittelen ikke skal havne på Anfield denne sesongen. Dette poengtapet betyr at de nå ikke lenger leder Premier League.

Det er da noe.

United ligger ved kampslutt henholdsvis åtte og elleve poeng bak Tottenham og Aston Villa i kampen om topp4 og topp5.