De utlånte:

To involvert i sjumålsthrillere

Her er en gjennomgang av hvordan det gikk med de utlånte i helga.

Ipswich 4-3 Blackburn

Brandon Williams startet på benken, men kom inn på stillingen 3-2 i det 60. minutt da Ipswich sikret sin sjuende ligaseier (av åtte mulige) hjemme mot Blackburn.

Williams var selv involvert med negativt fortegn ved 3-3-målet da han litt for enkelt ble vendt opp av Blackburns angriper, selv om det i forkant ikke var noen overbevisende jobb av hans forsvarskolleger heller.

Ti minutter før fulltid banket imidlertid Massimo Luongo Ipswich tilbake i føringen, og dermed står Brandon Williams, Kieran McKenna og co. altså med solide 21 poeng så langt - noe kun Leicester kan matche.

SEIER: Brandon Williams og Ipswich kunne juble for en sterk seier mot Blackburn.

Real Sociedad 4-3 Getafe

Mason Greenwood prøver å få fart på karrieren sin igjen i Spania, og søndag fikk han sitt andre innhopp da Getafe ble slått 4-3 borte mot Real Sociedad.

Greenwood fikk en halv omgang da han kom inn på stillingen 3-2 til Sociedad, men markerte seg ikke nevneverdig annet enn å komme til kampens siste mulighet da han fyrte av fra 21-22 meter - et skudd som ikke bød på noen farligheter for keeper.

Getafe står dermed fortsatt på sju poeng etter seks kamper spilt, noe som holder til en 13. plass i La Liga.

NYTT INNHOPP: Mason Greenwood fikk en halv omgang i Getafes tap for Real Sociedad.

Hibernian 2-0 St Johnstone

Hibernian og Will Fish har fått en oppsving i den skotske toppdivisjonen den siste tiden etter en begredelig sesongstart og lørdag ble det en 2-0-seier hjemme mot tabbeljumbo St Johnstone.

Fish viste en god figur på midtstopperplass og belønnes med 7 på spillerbørsen til Edinburgh Evening News.

Lokalavisen beskriver Fish' opptreden på følgende måte:

– Solid i midtforsvaret og god med ballen. Spilte en stor rolle i å holde nullen.

KLARTE SEG BRA: Will Fish.

Las Palmas 1-0 Granada

Álvaro Fernandez fikk sitt andre innhopp i Granada-trøya da han kom inn 17 minutter før fulltid borte mot Las Palmas.

Det ble en stor nedtur for Fernandez, som med sitt Granada slapp inn det avgjørende målet to minutter på overtid mot et Las Palmas som spilte en drøy halvtime med ti mann.

Fernandez pådro seg også et gult kort på tampen.

Et nytt tøft resultat for Granada som står med tre poeng etter seks kamper og kun har Almeria under seg på tabellen.

Álvaro Fernández i Dublin
TØFT TAP: Alvaro Fernandez fikk et kort innhopp som endte med gult kort, baklengsmål på overtid og 0-1-tap.

Cheltenham 0-3 Stevenage

Charlie McNeill spilte fra start da Stevenage slo Cheltenham 3-0 borte og klatret opp til 3. plass på League One-tabellen.

McNeill var ikke involvert i noen av scoringene og ble byttet ut på stillingen 1-0 like før timen var spilt.

SEIER: Charlie McNeill og Stevenage slo Cheltenham 3-0.