Evans

Tilbake i United: – Denne klubben har formet meg som spiller og person

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha trent, spilt kamper og vært en del av preseason-troppen i sommer, kommer bekreftelsen fredag om at Jonny Evans har signert en ettårskontrakt med Manchester United.

Dermed returnerer den 35 år gamle midtstopperen til United, åtte år etter at han forlot klubben til fordel for West Bromwich i 2015.

Evans har som kjent en lengre fortid i United, fra utvikle seg gjennom klubbens ungdomsavdeling, til å blant annet vinne tre ligamesterskap.

– Jeg er strålende fornøyd med å komme til Manchester United, en plass som alltid har føltes som hjemme. Denne klubben og fansen har formet meg som spiller og person siden jeg var 15 år gammel, og jeg er strålende fornøyd med å være tilbake hvor det hele startet som en del av dette talentfulle laget, sier Evans.

– Jeg har virkelig likt å jobbe under manageren og hans trenerteam siden starten av preseason, og jeg ser frem til å hjelpe denne gruppa med å oppnå suksess sammen i denne fantastiske fotballklubben, fortsetter han.

John Murtough:

– Jonny er en vinner som har erfart alt i denne sporten. Disse kvalitetene er uvurderlige for kulturen som vi bygger her.

– Holdningene hans og jobbmoralen er uten sidestykke og Erik og trenerteamet hans vet at han er en de kan stole på når det trengs denne sesongen. Vi ønsker alle Jonny velkommen tilbake og håper han kan legge til ytterligere oppnåelser til suksessen han allerede har hatt med klubben.

Powered by Labrador CMS