Hinata Miyazawa og Leah Galton, 6. oktober 2023.

OPPDATERING FØR SØNDAGENS KAMP:

Tilbake fra skade: – Veldig, veldig positivt

Publisert

Det gjenstår fem ligakamper av kvinnelagets sesong – og forhåpentligvis to cupkamper. 

Først kommer søndagens ligakamp mot Everton, med kampstart 13.00 skandinavisk tid (merk: husk at klokka stilles frem natt til søndag). 

På pressekonferansen før den kampen hadde Marc Skinner både gode og dårlige nyheter. 

Han fikk nemlig spørsmål om Hinata Miyazawa (som har vært ute med skade siden landslagssamlingen i desember) og Leah Galton (som har gått glipp av de siste kampene), og United-hovedtreneren bekreftet at duoen er tilbake.

– De er tilgjengelige til kampen denne helga. De vil naturligvis ikke være klare for 90 minutter, men de vil være blant alternativene mine i troppen, noe som er veldig, veldig positivt. 

Marc Skinner applauderer fansen etter 1-1 borte mot West Ham, 3. mars 2024.
United-hovedtrener Marc Skinner.

En spiller som ikke er tilgjengelig, er Jayde Riviere, som måtte ut med skade sist lørdag i bortekampen mot Manchester City. 

– Jayde kommer til å være ute. Det pågår fortsatt en kontinuerlig vurdering av henne, men hun kommer til å gå glipp av denne kampen. Jeg vil selvsagt gi dere en oppdatering så snart vi har en tidsramme.

United har stort sett fremstått mer tannløse uten Riviere tilgjengelig, og i midten av april venter den viktige FA-cupsemifinalen mot Chelsea, hvor hun forhåpentligvis kan være klar igjen.

Kampen mot Everton sendes ikke på TV i skandinavia. Utenfor Skandinavia vises den i mange land (inkl. Storbritannia) på gratistjenesten FA Player.

Jayde Riviere smiler, 28. januar 2024
Jayde Riviere mangler mot Everton.
Powered by Labrador CMS