The Times: – Prøver å få Mainoo til å velge Ghana

Publisert

Torsdagens kamp mot Wolverhampton gjorde det ikke akkurat mindre tydelig at Kobbie Mainoo er en fantastisk spennende fotballspiller, og derfor er det vel heller absolutt ingen i hele verden som vil bli overrasket over det som kommer frem i The Times fredag ettermiddag:

Paul Hirst skriver nemlig at det ghanesiske fotballforbundet prøver å overbevise Mainoo om å velge å spille for Ghanas landslag. 

Mainoo har spilt aldersbestemt landslagsfotball for England, og er både født og oppvokst i Stockport i Stor-Manchester, men kvalifiserer også til spill for Ghana gjennom foreldrene.

– Det ghanesiske fotballforbundet er interesserte i å følge med på, tiltrekke seg og overbevise alle talenter som kvalifiserer for spill for våre landslag. Kobbie er definitivt et av disse utrolige talentene, og forbundet ville elsket å jobbe med ham og mange som ham både hjemme og utenlands, uttaler Randy Abbey fra det ghanesiske fotballforbundet til avisa.

Så er nok ikke akkurat det engelske fotballforbundet mindre interesserte i Mainoo heller, og veien frem dit virker kanskje ikke fullt så lang akkurat nå som på denne tida forrige uke.

Ghana røk for øvrig ut av gruppespillet i Afrikamesterskapet etter å ha tatt bare to poeng mot Kapp Verde, Egypt og Mosambik.

SENKET WOLVES: Kobbie Mainoo.
Powered by Labrador CMS