PRESSEKONFERANSE DEL 2:

Ten Hag ville ikke svare om Ratcliffe og Ineos: – Jeg har fokus på det som er jobben min

Publisert

Det aller meste tyder på at det kun er et spørsmål om tid før Sir Jim Ratcliffe og Ineos tar over den sportslige styringen på Old Trafford gjennom et oppkjøp av 25 prosent av aksjene i klubben.

På den lukkede delen av pressekonferansen før søndagens tungvektsduell på Anfield fikk Erik ten Hag et konkret spørsmål om han har vært i kontakt med Ratcliffe eller andre i Ineos-systemet.

– Nei, responderte nederlenderen kort.

– Er det viktig for deg at du har hatt det før de eventuelt tar over deler av klubben?

 – Jeg kan ikke si noe om det. Det er andre i klubben som håndterer dette, så jeg venter bare og har fokus på det som er jobben min. Det er å fortsette å utvikle dette laget, svarte Ten Hag.

Videre i seansen ble Uniteds nederlandske sjef spurt om hvilke konkrete ting som gjør at han har troen på at laget hans kan bite fra seg i toppen av engelsk fotball, først mot Liverpool søndag.

– Jeg ser kvaliteten på trening. Så er det likevel sånn at det er i kamper man må bevise det, men det synes jeg vi har gjort flere ganger. Utfordringen er at vi også har noen dype daler, så det handler om at vi må bli mer stabile, sa Ten Hag.

– Du har flere ganger sagt at dere er nødt til å ta lærdom etter tap. Gjør dere det?

– Jeg føler vi gjør det. Vi var disiplinerte mot Bayern etter tapet mot Bournemouth. Noen ganger lå vi lavt i presset, andre ganger høyt. Det neste steget handler om å være nådeløse når vi vinner ballen, slik at vi kan omgjøre ballgjenvinninger til målsjanser, avsluttet nederlenderen.

Powered by Labrador CMS