Ten Hag roser spillergruppen: – Vi har klart å takle all motgangen

Publisert

Det er langt fra kontroversielt å slå fast at høsten 2023 ikke helt har sett ut på den måten Erik ten Hag og resten av Manchester United hadde sett for seg.

En rekke faktorer har gjort at poengfangsten i perioder har vært skral i Premier League. I ligacupen ble det en vond exit med 0-3 hjemme mot Newcastle, og i Champions League ser det alt annet enn lett ut før de to siste gruppespillskampene.

Særlig på skadefronten har det nærmest vært endeløst med trøbbel for klubben. Luke Shaw, Casemiro og Lisandro Martinez er alle ute med langtidsskader, og Aaron Wan-Bissaka, Rasmus Højlund, Kobbie Mainoo, Amad Diallo og Mason Mount har også hatt lange perioder på sidelinjen. Højlund og Christian Eriksen kan være nye innslag på skadelista etter lørdagens kamp mot Luton.

I tillegg til alle skadene har Antony hatt en trøblete høst etter at det kom voldsanklager mot ham fra kjæresten. Jadon Sancho har i en lang periode vært utilgjengelig etter at det har oppstått isfront mellom han og Ten Hag.

På pressekonferansen etter lørdagens seier mot Luton tegnet Uniteds nederlandske sjef seg et bilde av høsten klubben har lagt bak seg.

– Vi har klart å takle all motgangen, og vi er fortsatt i en posisjon nærme topp fire. Andre lag vil også oppleve dette. Vi har vunnet fire av de fem siste i ligaen, så vi er på vei, sa Ten Hag på pressekonferansen.

– Vi er i en god posisjon om du ser bort fra alle problemene. Det er grunn til å være optimistiske. Vi kommer til å forbedre prestasjonene og ta flere poeng, fortsatte han.

Etter kampslutt mot Luton oppsummerte Uno-gjengen tingenes tilstand på Drømmenes Teater:

Powered by Labrador CMS