Ten Hag om Rashfords form: – Vi er ikke fornøyde, men han kommer til å slå tilbake

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashfords form ble naturlig nok et tema da Erik ten Hag møtte pressen før lørdagens Premier League-kamp mot Luton.

Engelskmannen står med kun én scoring så langt i sesongen, og den vanskelige høsten kulminerte med et rødt kort mot FC København på onsdag.

Ten Hag innrømmer at ikke alt har gått som engelskmannen skulle ønske.

– Han er ikke fornøyd. Vi er ikke fornøyde. Han har høye forventninger til seg selv, og akkurat nå er han ikke i sin beste form, sa Ten Hag til pressen.

Rashford hadde en strålende fjorårssesong, og særlig mellom VM og ligacupfinalen var engelskmannen i gnistrende form.

– Jeg vet at han vil komme tilbake (til det nivået), og det kan skje ganske raskt. Han er veldig fokusert og klar over situasjonen. Ofte er det bare én kamp som skal til, fortsatte Ten Hag.

Rashford ble utvist mot FC København onsdag, men suspensjonen gjelder kun i europeiske turneringer. Dermed er 26-åringen tilgjengelig til morgendagens viktige Premier League-kamp på Old Trafford.

I likhet med Rashford har også resten av United slitt tungt denne høsten. Onsdagens tap mot FCK var Uniteds niende i alle turneringer denne sesongen.

– For oss handler det om å vinne hver eneste kamp, så vi er naturlig nok misfornøyde. Dette er en prosess, så vi er nødt til å holde fokus, påpekte Ten Hag før Luton-kampen.

Powered by Labrador CMS