Ten Hag fullroser kapteinen

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes har vært i storform den siste tiden, med åtte mål og fire målgivende på de ti siste kampene.

I 4-2-seieren over Sheffield United ble det to scoringer og en assist på portugiseren, og på pressekonferansen etter kampen ble Erik ten Hag spurt om kapteinens form og viktighet for laget.

– Det var ikke bare i kveld han var god. Han er i veldig god form. Vi finner ham i de riktige posisjonene og han finner de riktige rommene. Han gjør også mange gode valg, skaper mye, scorer mål og har nøkkelaksjoner. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene hans.

– Han viser lederskapet sitt i denne kampen, og han er også veldig viktig med energien sin og i overgangsfasene. Han prøver å oppmuntre laget, så han er veldig viktig og vi er veldig fornøyde med opptredenen og holdningene hans, sier Ten Hag.

Bruno Fernandes var kampens store spiller mot Sheffield United.

Det var imidlertid ikke alt som var like bra i onsdagens kamp, og igjen ble det to enkle baklengsmål.

Ten Hag legger ikke skjul på at det var frustrerende å se måten laget gjorde det vanskelig for seg selv - igjen.

– Vi må stoppe det - vi kan ikke fortsette å gjøre slik feil hvis du ønsker å oppnå målene dine og vinne trofeer. Vi må være fokuserte, ikke gjøre slike feil, fokusere på disiplinen vår, fordi du gjør livet mye enklere når du ikke gjør sånne feil.

– Du ser laget utvikler seg med tanke på antall mål laget har scoret fra januar og til nå. I angrep er vi veldig kreative og skaper mange sjanser, men forsvar er det viktigste i fotball. 

– Det har også å gjøre med den bakre fireren vår, vi har snakket mye om rutinene våre, men det betyr ikke hvem som spiller der. 

Til tross for baklengsmålene er imidlertid Ten Hag tydelig på at han var fornøyd med hvordan forsvarsfireren framsto mot Sheffield United.

– Jeg må bare si at den bakre fireren vår spilte veldig bra i dag, sier han.

Powered by Labrador CMS