Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Tatt ut på landslaget igjen – det kan få konsekvenser for United

Publisert Sist oppdatert

André Onana dro hjem fra VM i Qatar, og annonserte like etterpå at han sluttet på landslaget.

Ryktene har svirret om en konflikt med enten landslagssjef Rigobert Song eller fotballpresident Samuel Eto’o, men nå har Onana i alle fall blitt tatt ut på landslaget igjen.

Det gikk nylig rykter om at Onana ville returnere til landslaget, men kilder tett på Onana distanserte seg fra ryktene den gang.

Det er foreløpig ikke bekreftet om Onana har planer om å møte opp, for det har ikke blitt offentliggjort noe om at han har gjort seg tilgjengelig igjen, så vi vet ikke sikkert om konflikten er løst ennå.

Kampen Onana er tatt ut til er den 12. september hjemme mot Burundi, og så lenge Kamerun unngår tap i den, så kvalifiserer de seg til Afrikamesterskapet.

LES OGSÅ: Nummer 24 på drakta – nummer 1 i august

For United vil det naturligvis kunne ha konsekvenser hvis Onana skal spille for landslaget igjen – i alle fall denne sesongen.

Afrikamesterskapet skulle nemlig blitt arrangert sommeren som var, men på grunn av frykt for værforholdene i Elfenbenskysten ble mesterskapet flyttet til januar/februar 2024, og kommer altså midt i Uniteds sesong.

Mesterskapet starter 13. januar, og avsluttes med en finale 11. februar.

Hvis Onana er på landslaget, og Kamerun kvalifiserer seg for mesterskapet, så kan det (litt avhengig av hvor langt Kamerun kommer) gå ut over Uniteds ligakamper mot Tottenham (H), Wolverhampton (B), West Ham (H) og Aston Villa (B) – og potensielt noen cupkamper også.

Powered by Labrador CMS