Tap for Naalsund og Norge

Flere av Uniteds spillere er og har vært i aksjon for sine respektive A-landslag tirsdag kveld. Her er en kort oppsummering.

Lisa Naalsund spilte hele kampen på Norges midtbane, men klarte ikke å forhindre tap borte mot Nederland.

Lineth Berensteeyn sto for kampens nettkjenning med sin scoring i det 6. minutt.

Tapet gjør at Norge blir stående med tre poeng etter to kamper i EM-kvalifiseringen.

Wales-storseier og debut for 17-åring

Wales startet EM-kvalifiseringen med å vinne 4-0 hjemme mot Ukraina, og tirsdag ettermiddag fulgte de opp med en oppskriftsmessig 6-0-borteseier mot Kosovo.

De står dermed med full pott etter to kamper.

Uniteds Hayley Ladd og Gemma Evans var igjen den walisiske stopperduoen, og de spilte hele kampen. Ingen av dem ser ut til å ha notert seg for målpoeng, men de holdt nullen, og er nok godt fornøyde etter denne landslagssamlingen.

Uniteds Mayzee Davies (17 år) kom inn i det 77. minutt, og fikk med det sin A-landslagsdebut.

García med på ny Spania-seier

Lucía García spilte fra start da Spania, i likhet med Wales, sikret sin andre strake seier i denne EM-kvalifiseringen med 3-1 hjemme mot Tsjekkia.

Her var det imidlertid gjestene som gikk opp i føringen i det 56. minutt, før Maria Mendez utlignet to minutter senere.

I det 61. minutt ble García byttet ut, og fra benken kunne hun se Jenifer Hermoso og Mariona Caldentey sørge for spansk seier.

Toone eneste i aksjon for England

United har fire spillere (inkludert utlånte Grace Clinton) på landslagsoppdrag for England denne gangen, men i 2-0-seieren mot Irland tirsdag var det kun Ella Toone som var i aksjon blant dem.

24-åringen spilte 76 minutter før hun ble byttet av.

På motsatt side var imidlertid Aoife Mannion å se på banen for Irland i samtlige minutter.

Resultatet gjør at England står med en seier og en uavgjort så langt i EM-kvaliken, mens Irland fortsatt har til gode å ta poeng.