Facundo Pellistri jubler og gratuleres etter målet mot Barcelona.

Strålte - og ble yngstemann siden Eto'o - mot Barca

Publisert Sist oppdatert

Facundo Pellistri har aldri fått helt tillit av Erik ten Hag, og i januar dro han derfor videre til spanske Granada.

Der debuterte kantspilleren med 62 minutter fra start i 1-1-kampen mot Las Palmas forrige helg, men søndag ble han den virkelige helten.

I en tidvis strålende bortekamp mot selveste Barcelona gjorde han først forarbeidet til 1-1-scoringen like før pause, før han selv sendte Granada foran med 2-1-ledelse etter timen.

Facundo Pellistri duellerer med en Barcelona-spiller.

Assisten kom etter at han løp seg fri og la inn fra høyrekanten, og en medspiller beinet ballen inn på første stolpe. 

Scoringen kom da han selv startet et angrep tilbake ved midtstreken, et innlegg gikk over til venstre og ble så slått hardt inn tilbake til høyresiden der uruguayaneren var mest frempå og kunne dytte ballen inn i det tomme buret.

Til slutt endte det 3-3, men med scoring og målgivende borte mot Barcelona, ble den utlånte United-spilleren den yngste i La Liga som klarte det siden verdensstjernen Samuel Eto'o gjorde det tilbake i år 2000. Det skriver OptaJose på X.

Det beste med prestasjonen var likevel at disse to situasjonene ikke var tilfeldige, men mer et resultat av en Pellistri som virkelig var god. 

På diverse børssider var det egentlig bare Barcelona-stjerneskuddet Lamine Yamal som fikk bedre karakter enn Pellistri for prestasjonene sine i kampen.

Powered by Labrador CMS