– Straffen var diskutabel

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag så sitt Manchester United spille 2-2 borte mot Bournemouth lørdag kveld, der vertene gikk opp i ledelsen to ganger og totalt sett var det førende laget.

I et intervju vist på Viaplay etter kampen ville imidlertid ikke nederlenderen gå med på at han er den fornøyde av lagenes managere etter kampslutt.

– Det er vanskelig å si, fordi vi vet at vi må vinne. Vi ønsker å kjempe og konkurrere om topplasseringene.

– Men når du ser kampen så slet vi i første omgang. Maguire slet også, men han klarte seg, fordi vi trengte ham. 

– Andre omgang var mye bedre fra vår side. Vi fikk til presspillet mer, men det gode å ta med seg er at vi kom tilbake to ganger etter å ha ligget under. Lagånden er bra, men til syvende og sist kunne det vært mer kontrollert og rolig, for da kunne vi skapt flere sjanser.

Ten Hag var mer fornøyd med det han så av laget sitt etter hvilen.

På overtid ble Bournemouth tildelt straffespark for en felling fra Willy Kambwala, men etter en VAR-sjekk ble avgjørelsen omgjort til frispark rett utenfor sekstenmeteren.

Ten Hag er tydelig på at det ikke var straffespark, men innrømmer også at straffen United ble tildelt da Fernandes sørget for 2-2 kan ha vært av det tvilsomme slaget.

– Det var definitivt ingen straffe. Men jeg vet ikke, for i de fire siste kampene har vi fått tre straffer imot, og de var alle diskutable. Det var også straffen vi fikk i dag. Den var diskutabel.

Én positiv ting å ta med seg fra kampen er i alle fall Bruno Fernandes' opptreden.

– Han gir mye energi til laget. Han oppfører seg som kapteinen, og vi er veldig fornøyde med ham, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS