Står bak Ten Hag: – Dette handler ikke om en ny manager

Publisert

Presset på Erik ten Hag øker stadig, men en av dem som mener det vil være feil å gi nederlenderen fyken er tidligere United-målvakt Peter Schmeichel.

– Jeg tror Ten Hag kan snu dette. Han er godt rustet, sa dansken etter tirsdagens Champions League-exit.

– Det er mange som sier at vi trenger å bytte manager igjen og det er en mening, men til hvem? Hvem skal den neste være? De (problemene) ligger langt dypere. Det handler om strukturelt i denne fotballklubben, fortsetter Schmeichel.

Etter kampen mot Bayern var Ten Hag positiv til måten laget hans fremsto, men totalt sett er Schmeichel overbevist om at United-manageren er alt annet enn fornøyd.

– Jeg intervjuet Erik ten Hag og jeg kunne føle at han var ganske sint. Han var annerledes å intervjue sammenlignet med andre ganger jeg har snakket med ham.

– Men hva kan han si? Han vet at laget hans ikke presterte bra og han vet at det ikke går i riktig retning. Nå har de en stor kamp (mot Liverpool), og han vet at uansett hva han sier, så vil det nå spillerne.

FÅR STØTTE AV PETER SCHMEICHEL: Erik ten Hag.

Nå håper Schmeichel at den ventede avtalen med INEOS vil sørge for at klubben får inn dyktigere folk til klubben, som kan bidra med ny inspirasjon, nytt lederskap og nye ideer.

– Det vi trenger er en struktur som passer til moderne fotball, så de konstante menneskene ikke er managerne eller trenerne, fordi vi vet at de beveger seg videre og levetiden er veldig kort. Det trengs mennesker som er der hele veien som tar avgjørelsene, og som stopper enkelte spillere å komme inn. 

– Noen av signeringene United har gjort er rett og slett ikke gode nok. Det trengs noen over som kan si nei.

– Det er hva jeg mener med strukturelle endringer. Du trenger nye ideer, nye mennesker og litt ny inspirasjon, og det handler ikke om en ny manager eller nye spillere.

Powered by Labrador CMS