Casemiro ankommer Old Trafford før kampen mot Liverpool.

Søvnløse netter på grunn av klubbens form

Publisert

Etter søndagens poengdeling mot Liverpool på Old Trafford, innrømmet Casemiro at han har hatt søvnløse netter på grunn av Manchester Uniteds form denne sesongen.

Casemiro vant tre ligatitler med Real Madrid, i tillegg til fem Champions League-troféer. Etter at han kom til United sommeren 2022, har han kun vunnet Ligacupen. Å kjempe om en tabelltopp eller Champions League-spill virker fjernt for United, som ligger elleve poeng bak fjerde- og femteplassen, med kun syv kamper igjen.

- Dette er vanskelig. Dette er det punktet som plager meg mest med å ikke kjempe om titler. Å være 20 poeng bak førsteplassen, sa brasilianeren til ESPN etter kampslutt. 

- Noen ganger får jeg ikke engang sove fordi jeg prøver å tenke på hva vi kan gjøre annerledes. Det er virkeligheten. Det er ingen vits i å tenke på tittelen eller plassene i Champions League, vi må tenke på dagens kamper.

På Uniteds syv gjenværende kamper kan klubben kapre 21 poeng. For å klatre forbi Tottenham og Aston Villa, er det røde Manchester-laget avhengige av at London- og Birmingham-klubben taper poeng. Luken hadde vært tettet til fire poeng dersom United ikke hadde sluppet inn mål like før kampslutt i sine tre siste kamper. Dette er Casemiro skuffet over.

- Vi må ta det dag for dag, vi hadde muligheten til å kapre ni poeng i de siste kampene, men vi fikk to. Vi var skuffet, men vi må tenke kamp for kamp og fokusere på neste, som er mot Bournemouth.

United mistet ledelsen på Old Trafford etter 84 minutter da Mohammed Salah satt inn straffesparket.

- Kampen var veldig intens og hadde mye godt spill. En klassiker. Vi spilte mot en av lederne i ligaen som er i en god periode. Vi svarte bra.

- Begge lag hadde sjanser. Kampen var bra. Hjemme er vi sterke, men vi spilte mot et godt lag. 

Powered by Labrador CMS