KLASSESCORING: Millie Turner med et kremmerhus av en scoring mot West Ham. Foto:

Smadret West Ham

United feide West Ham av banen og er fortsatt ubeseiret i ligaen denne sesongen.

United styrte det meste som skjedde på Leigh Sports Village og hadde full kontroll hjemme mot West Ham.

Målfest

Geyse sendte United i ledelsen allerede etter to minutters spill. Nydelig kombinasjoner på venstresiden, gjorde at Galton kom til innlegg. West Ham fikk klarert, men ikke lenger enn i beina til Miyazawa. Hun sendte ballen inn i feltet igjen, via en West Ham-forsvarer, der dukket Geyse opp og headet ballen i mål.

United la seg ikke på latsiden av den grunn og fortsatte å presse bortelaget. Millie Turner økte ledelsen til 2-0 med en nydelig scoring. Midstopperen så ut som en fullblods venstrekant da hun dro seg inn fra venstre og curlet ballen lekkert i lengste.

MILLIE TURNER: Kunne juble etter en strålende scoring. Foto:

Nikita Parris ville ikke være noe dårligere og satt inn 3-0 etter en glimrende pasning fra Ella Toone.

Andre omgangen ble betydelig roligere, men mot slutten våknet United for alvor igjen. Garcia satt inn 4-0 etter en nydelig pasning fra Lisa Naalsund og bare to minutter senere dukket Malard opp i boksen og dunket inn 5-0.

Dermed står United med 12-0 i målforskjell på de siste to kampene.

Norske Lisa Naalsund ble byttet inn i det 60. minutt og gjorde en solid forestilling.

MÅL: Garcia kom inn fra benken og scoret etter målgivende fra Naalsund. Foto:

Ubeseiret

Med denne seieren er United fortsatt ubeseieret i WSL. De røde djevlene står med tre seire og tre uavgjorte på de seks første kampene.

Det gjør at United og Chelsea, er de eneste lagene som er ubeseiret i WSL denne sesongen.

Chelsea spilte mot Everton søndag ettermiddag. United smadret nylig Everton 7-0 i cupen. Chelsea hadde også få problemer med laget fra Merseyside og vant komfortabelt 3-0.

Uniteds neste kamp er mot byrival City på Old Trafford. Kampen spilles 19. november. Kampstart er 17.30.

SMULTRING: Mary Earps holdt nullen igjen. Foto:

Manchester United 5-0 (3-0) West Ham

Leigh Sports Village
Woman Super League

Manchester United:  Mary Earps - Jayde Riviere, Maya Le Tissier, Millie Turner, Hannah Blundell – Hinata Miyazawa, Katie Zelem (C) – Nikita Parris, Ella Toone, Leah Galton – Geyse.

Reserver: Phallon Tullis-Joyce, Safia Middleton-Patel, Gemma Evans, Hayley Ladd, Lisa Naalsund, Rachel Williams, Melvine Malard, Lucia Garcia

Mål: Geyse (2), Millie Turner (42), Nikita Parris (45), Lucia Garcia (87), Melvine Malard (89)

Under kan lese hvordan kampen utspilte seg.
___________________________________________

Live:

SLUTT.

89: MÅL!! Malard. Den andre innbytteren vil også være med på festen. Nydelig spill i forkant gjør at United får et innlegg i boksen. Der er det litt klabb og babb før Malard banker ballen i mål.

87: MÅL!! Lucia Garcia! Der sitter den igjen. En nydelig pasning fra Naalsund til Garcia, hun drar en liten skuddfinte før hun lekkert legger ballen i lengste hjørnet.

83: Zalem prøver seg fra distanse, men skuddet går like over.

80: Garcia presenterer seg umiddelbart. Drar frem et lite dribleraid og for noen ferdigheter hun har. Vender vekk to spillere og kjører en liten tunnel på den tredje. Vakkert å se på.

78: Turner og Galton går ut. Inn kommer Garcia og Evans.

76: United forbereder enda et bytte.

69: Og i det jeg skriver det, kommer det en West Ham-kontring. Glimrende redning av Mary Earps.

68: Andre omgang har vært betydelig roligere enn den første, ser ut til at United prøver å kontrollere dette inn.

60: Geyse, Parris og Miyazawa går ut,  Naalsund, Malard og Williams kommer inn.

60: Trippelbytte for United. Naalsund en av de som skal inn.

58: West Ham vinner en corner. United får klarert og kjører kontra. Riviere blir tatt på vei frem og gult kort til West Hams Denton. Blir liggende her Riviere.

52: West Ham på en liten farlig visit, men skuddet går utenfor.

48: United ser ut til å ha et klart mål om fortsette som i førsteomgang. Har allerede hatt en par halvsjanser.

46: Andre omgang er underveis.

PAUSE

45+4: Galton nære på å øke til 4-0. Rivier med et herlig innlegg som er så godt som plantet på hodet til Galton. Treffer ikke helt som ønsker der og headingen spretter utenfor.

45: Mye tillegg etter smellen til Zalem.

45:  MÅL! 3-0, United herjer! Nikita Parris setter ballen sikkert i mål fra spissvinkel. Ella Toone med en nydelig målgivende. Målfest på Leigh Sports Village.

42:  Pang! Millie Turner øker ledelsen. Og for en scoring det er. Midtstopperen drar seg inn fra venstrekanten og curler den lekkert i lengste. Nydelig løp fra dypet fra Turner.

34: Kampen er i gang igjen. Zalem er fortsatt på banen etter å ha blitt bandasjert.

31: Et lite opphold i kampen etter smellen.

28: Aiii, en skikkelig kollisjon mellom Zalem og en West Ham-spiller. Fikk seg en skikkelig trøkk her Zalem. Ligger nede og får behandling. Ser ut som et kutt i øyenbrynet for kapteinen.

23: Strålende redning av Mary Earps. West Ham er på en sjelden visit, men en fin benparade fra Earps holder unna. United-keeperen sitter nede og får behandling.

22: Nikita Parris roper på straffespark, mener hun ble dyttet inne i West Ham-boksen. Får ikke medhold hos dommeren.

18: Drømmescoring for United, vinkes dessverre av for offside. Glimrende pasning av Toone til Galton, som på et touch banker ballen i mål. Vinkes av for en hårfin offside. United styrer alt som skjer utpå her.

16: United vinner en corner høyt i banen. Har hatt god kontroll det meste som har skjedd på Leigh Sports Village så langt.

6: Så er det Ella Toone sin tur. Drar seg inn fra venstre og prøver lykken. West Ham-keeperen holder unna.

5: Geyse på farten igjen. En nydelig vending som inkluderer en helfrekk tunnel. Desverre kommer hun ikke til avslutning, meget frisk start fra United.

2: MÅL! Geyse header United i ledelsen. Drømmestart for United.