Erik ten Hag ankommer Goodison Park.
LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 26: Erik ten Hag, Manager of Manchester United, arrives at the stadium prior to the Premier League match between Everton FC and Manchester United at Goodison Park on November 26, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Slik forklarte Ten Hag valget om å kaste Shaw inn fra start

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag møtte MUTV før han tok turen opp på tribunen for å sone sin suspensjon etter tre gule kort. 

Der fikk nederlenderen selvsagt spørsmål om Kobbie Mainoo som starter sin første kamp i Premier League, noe mange trodde skulle komme tidligere, men har blitt utsatt grunnet en skade.

- Han er tilbake og det har tatt tid, men vi har forberedt ham godt. Han har spilt noen kamper de siste ukene og han er klar til kamp.

En annen som er tilbake fra skade og går rett inn i laget er Luke Shaw. Backen har ikke spilt siden kampen mot Tottenham 19. august.

- Savnet av Shaw har vært stort så vi er veldig glade for at han er tilbake. Han kommer definitivt til å bidra til vår suksess. Han har allerede vist sin personlighet og er en spiller med stor tro på seg selv til å ta med seg ballen fremover. Han er god til å forsvare og han er en spiller som hjelper andre på grunn av sin tilstedeværelse. 

Dette er også første kamp på Goodison Park etter at Everton ble trukket ti poeng. Det har ført til mye sinne hos Everton-supporterne som kommer til å demonstrere og markere sin misnøye på tribunen i søndagens kamp. Erik ten Hag tror likevel på god atmosfære.

- Det kommer til å være mye lyd og de kommer til å stå bak laget sitt. Vi er klar over at de er sinte på grunn av poengtrekket så vi må gjøre det vi kan for å få kampen inn i vårt spor. Vi kan ikke vente på at ting skal skje, vi må være proaktive og dominere både med og uten ball.

Powered by Labrador CMS