Skal snakke om lederskap og talentutvikling på næringslivskonferanse i Oslo

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke så ofte Ole Gunnar Solskjær uttaler seg offentlig på norsk jord, men i september blir United-legenden en av hovedattraksjonene på næringslivskonferansen Oslo Business Forum, hvor han under temaet «Courageous Leadership» skal snakke om lederskap og talentutvikling, i en samtale ledet av Jacob Schram, tidligere toppsjef i Norwegian og Circle K.

– Min ekspertise ligger mest i fotballen. Men det å få det beste ut av mennesker og inspirere og motivere dem mot et felles mål, krever mange av de samme egenskapene i næringslivet som i fotballen, sier Solskjær, som også omtaler det som en ære å være invitert.

Malala, Barack Obama og Sir Alex Ferguson er blant tidligere foredragsholdere på konferansen.

Sir Alex Ferguson var hovedattraksjonen på Oslo Business Forums første konferanse. Nå er det Solskjærs tur. Her er de to sammen etter en viss fotballkamp i Barcelona i 1999.

– På vår første konferanse for åtte år siden, var Sir Alex Ferguson hovedattraksjonen. Noe som markerte et historisk øyeblikk for Oslo Business Forum. Det er derfor helt spesielt for oss at vi nå kan ønske Ole Gunnar Solskjær velkommen, uttaler Marius Røed Wang, medgründer av Oslo Business Forum, i pressemeldingen. 

– Han tok over en klubb som stod i knestående, så snudde han den opp ned i løpet av rekordtid. Vi har sjeldent sett norske ledere som går inn og gjør så mange drastiske valg. Dette er gjennomføringsevne på skyhøyt nivå, som mange norske ledere kan lære av, fastslår Wang.

Det vil ikke være utpreget billig å være til stede på konferansen. Et todagerspass til Oslo Business Forum koster nå 9995 kroner, mens VIP-varianten koster 19 995. 

En noe billigere måte å høre Ole Gunnar Solskjær snakke på, er ved å se det 12 minutter lange intervjuet Andy Mitten gjorde med Solskjær for united.no nå nylig.

Powered by Labrador CMS