Sjekk Madelenes (35) Manchester-tips her

Publisert Sist oppdatert

Navn: Madelene Stolpe (35)

Verdt å vite: 43 kamper på Old Trafford, 42 av dem uten tap, kastet ut av Uniteds spillerhotell i Oslo i 1998.

Kampdag. Hva er obligatorisk?

Å ta trikken til Old Trafford, og gå til banen den veien. Da jeg kommer til første lyskryss og ser stålkonstruksjonene på Old Trafford så begynner jeg alltid å grine. Selv etter 43 kamper er det sånn.

Og så?

Jeg legger da inn en time på Bishop for stemning før jeg tusler videre til Hotel Football og kafeen, der det er blitt kjempehyggelig. Jeg liker å gå inn på Old Trafford én time før, men uansett hvor jeg sitter på stadion må jeg bare også gå gjennom München-tunnelen før jeg går inn.

Hva med etter kamp?

Da de tapte, mot Sevilla, satt jeg alene på parkeringsplassen i halvannen time uten å prate med noen. Jeg blir ordentlig sur hvis det går dårlig. Som regel går det imidlertid bra, og da spørs det om jeg reiser alene, som jeg ofte gjør, eller er sammen med en gjeng. Da vi slo Liverpool ble det en kjempekveld. Vi var 30 stykker, hadde bestilt bord sammen på restaurant og endte opp på Bierkeller til klokka 04.

Hvor pleier du å bo?

Det varierer, men det aller beste for meg, når jeg virkelig skal kose meg, er Gotham Hotel tvers over for Rosso. Det er i øvre prissjikt, men de prøver å være New York 1920. Alle som jobber der går med bowlerhatt og uniformer, rommene er fine og god frokost. En opplevelse.

Hvor går du i byen?

Jeg er mest et pubmenneske, og selv om det er trangt på Mulligans så er det alltid utrolig gøy der, også fordi man vet at spillerne dro dit i gamle dager. På «Slug and Lettuce» i Deansgate har de veldig gode cocktails, og en kjempe Pornstar Martini til fire personer. Alt rundt Printworks, Bierkeller eller Bird Cage, er også bankers. Jeg kan også anbefale Refuge på Principal-hotellet i Oxford Street. Inne har de en ærverdig vinterhage som så blir omgjort til nattklubb.

Mer?

Waterstones i Deansgate er en stille oase for å lese og drikke kaffe, mens jeg av og til også drar innom Manchester Cathedral, for å få litt andre inntrykk.

Hva med shopping?

De fleste bruker vel Arndale- eller Trafford-senteret, men jeg kan virkelig anbefale Cheshire Oaks, en kjempebra outlet 40 minutter fra byen. De har alt fra Boss, Ralph Lauren, Mullberry og sånt. Det er som Vestby Outlet i Norge ganger 10. Cheshire er også et hyggelig sted, mange av spillerne bor der, så om man har tid kan man også ta en tur rundt der. Hvem vet, med litt flaks treffer man noen av dem på turen.

En siste anbefaling?

Sunday Roast på Casino 235. Kokken James Martin er en anerkjent engelsk kokk. Normalt er maten i øvre prissjikte, men søndager får man en treretters med ekstremt god mat til om lag 22 pund.

Vil du også til Manchester? Vi selger alt fra fulle turer med fly, hotell og kampbilletter til hotellpakker (hotell og billett) samt billetter til alle Uniteds hjemmekamper. Les mer og bestill her.

Merk: Etter at dette intervjuet ble gjennomført ble Madelene Stolpe valgt inn i styret til Supporterklubben, som det første kvinnelige styremedlemmet i Supporterklubbens historie.

Powered by Labrador CMS