SKY SPORTS:

- Shaw sto over nok en England-trening - usikkert om han spiller EM i det hele tatt

Gareth Southgate inkluderte Luke Shaw i England-troppen i håp om at venstrebacken skulle bli spilleklar, men det er ikke sikkert 28-åringen spiller et eneste minutt i EM.

Publisert Sist oppdatert

Sky Sports melder at Luke Shaw sto over lørdagens England-trening og at det nå er tvilsomt om han kommer til å spille i EM i det hele tatt. 

Shaw, som ikke har vært på banen siden februar, er den eneste venstrebacken i Gareth Southgates England-tropp. I de to første gruppespillskampene har Newcastle-backen Kieran Trippier vikariert som venstreback. 

Ifølge Sky Sports fortsetter Shaw med et individiuelt treningsprogram. Det var ventet at han kom til å trene med laget fredag kveld, men han trente istedet på egenhånd. Det var også tilfellet lørdag. Shaw storspilte under forrige EM med England, men denne sesongen  og sommeren har blitt ødelagt av skader.

Sky Sports-reporter Rob Dorsett tror nå det er en sjanse for at United-backen sendes hjem.

- Jeg blir ikke overrasket om vi får en melding fra FA (det engelske fotballforbundet) om at Shaw reiser hjem. Jeg ser ingen måte Gareth Southgate kan inkludere ham på nå. Det er mer enn fire måneder siden sist han spilte, påpeker reporteren, som er på plass på Englands treningsfelt. 

Shaw slet voldsomt med skader i 2023/24-sesongen og spilte bare 15 kamper i alle turneringer for United. Det er en av hovedgrunnene til at Manchester United angivelig ønsker å hente inn en ny venstreback i løpet av sommeren. 

England har startet EM med seier over Serbia og uavgjort mot Danmark. Mye tyder på at de tar seg videre fra gruppe C, og tirsdag spiller de gruppespillets siste kamp mot Slovenia. 

Kobbie Mainoo er den andre United-spilleren i England-troppen. Han fikk et innhopp i åpningskampen mot Serbia og så deretter hele kampen mot danskene fra benken. 

Powered by Labrador CMS