NEVILLE ROSER BERRADA-ANSETTELSEN:

– Ser ut som klubben er på rett spor

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-spiller og nåværende Sky Sports-ekspert Gary Neville har delt sitt syn på ansettelsen av Omar Berrada som klubbens nye toppsjef.

Neville forteller at han liker det han ser fra klubben siden nyheten om Sir Jim Ratcliffes kjøp av 25 prosent av klubben like før nyttår.

– Han (Berrada) har vist hva han er god for i klubber som Manchester City og Barcelona, som tross alt har vært blant verdens mest suksessfulle lag de siste 15 årene. Det virker som United tar mer fornuftige avgjørelser og at de er på rett spor, sa Neville på Sky Sports sin sending før Chelsea-Middlesbrough tirsdag kveld.

Den tidligere høyrebacken er likevel klar på at oppgaven er tøff.

– Det er en stor jobb å være toppsjef i en klubb som Manchester United, og det er mye som skal gjøres. Likevel har han noen «enkle» oppgaver foran seg også. Mye av kommunikasjonen innad i klubben og utad har vært fraværende de siste årene, så det kan han gå inn og fikse, forklarer Neville.

– Han har også anledning til å skape en sportslig ledelse som bygger tillit til supporterne. Han kommer til å ha øynene rettet mot seg. Alle forventet at Sir Jim ville komme inn og bryte opp ting, og det har han gjort raskt, la han til.

Neville understreker at det fortsatt er ting som gjenstår.

– Det var viktig å få på plass en ny toppsjef etter at Richard Arnold ga seg, men nå handler det om å finne en sportsdirektør og en overgangssjef («head of recruitment»). De tre rollene er helt avgjørende å få fylt, avsluttet Neville.

Powered by Labrador CMS