McTominay feirer scoring sammen med Rasmus Højlund.

Sen McTominay-scoring sikret tre uhyre viktige poeng på Villa Park!

Publisert Sist oppdatert

Søndag tok United turen til Birmingham og møtte Aston Villa på Villa Park til en svært viktig kamp for begge lag.

Etter at Rasmus Højlund sendte United i føringen etter drøye kvarteret var det Villa som skapte de største sjansene før pause og fortsatte også etter pause.

Hjemmelaget fikk også scoringen sin da Douglas Luiz utliknet i etterkant av en corner etter 67 minutter og et langvarig Villa-trykk mot Onana i United-buret.

Villa fortsatte å trykke på og var det beste laget gjennom store deler av andre omgang. Ten Hag gjorde grep fra benken og satte inn Scott McTominay fra benken i håp om å få en scoring.

Og nederlenderen fikk svar på tiltale. Fire minutter før full tid slo Diogo Dalot et knallhardt innlegg fra høyre og hvem har da sneket seg inn foran mål?

Du gjettet riktig, Scott McTominay. Skotten stanget ballen kontant i nota fra ti meter og sendte United-fansen til himmels!

United holdt ut i hektiske sluttminutter og fortsatte den gode starten på 2024 og har nå spilt seks kamper uten å tape i 2024.

Det gjør at United nå bare er fem poeng bak Aston Villa på femteplass og seks bak Tottenham som er nummer fire. Den første borteseieren mot et lag topp ni under Erik ten Hag!Powered by Labrador CMS