Marc Skinner snakker med Sky Sports før Tottenham Hotspur Women 0-4 Manchester United, 10. desember 2023.

SKINNERS PRESSEKONFERANSE:

– Selvsagt ønsker jeg at Mary skal bli værende

Publisert

Torsdag kveld møter United-kvinnene Leicester City i ligacupens gruppespill. 

United har vunnet de to første kampene, og med en ny seier mot Leicester vil United gå inn i den siste bortekampen mot Manchester City på tabelltoppen, og vil dermed ha bedre sjanser til avansement. 

– Jeg har virkelig blitt imponert over måten de spiller på, sa Skinner om Leicester på onsdagens pressekonferanse, før han gjorde det klart at United vet hva de kan forvente å møte mot revene. 

– Jeg ønsker at vi skal utnytte for fullt at vi er på hjemmebane. Vi må gå for seier, og vi ønsker selvsagt å gå videre i gruppa. Vi har havnet i den tøffeste gruppa, så det vil være veldig bra å gå videre. Vi må være kliniske i morgen, slo Skinner fast.

Kampstart torsdag er 20.00 (skandinavisk tid). Oppgjøret sendes på MUTV i Storbritannia og Irland, men er ofte tilgjengelig via MUTV-appen på smart-tver andre steder også.

Skinner roste også reservekeeper Phallon Tullis-Joyce som har fått prøve seg i begge de to første ligacupkampene (og som ikke har sluppet inn mål), men han er uansett tydelig på at han ønsker at Mary Earps – som er på utgående kontrakt – skal bli værende i United. 

– Selvsagt ønsker jeg at Mary skal bli værende. Jeg kunne ikke vært tydeligere om jeg ønsker at Mary skal bli i klubben, hun er en viktig del av det jeg ønsker å bygge her. 

United-jubel etter Tottenham Hotspur Women 0-4 Manchester United, 10. desember 2023.
SENTRAL BRIKKE: United-keeper Mary Earps.

Skinner snakket også om Melvine Malard, som er på lån fra Lyon, og som scoret to mål i helgas komfortable ligaseier mot Tottenham.

– Hun har tilpasset seg på briljant vis. Nå for tiden presterer hun glimrende, og er en veldig viktig del av det vi prøver å gjøre, og hun gir oss veldig mye kvalitet i en veldig god alder [hun er 23 år gammel, journ.anm.]. Jeg er sikker på at vi ser på hvordan situasjonen er etter lånet. Slik som hun presterer, så håper jeg at vi prøver å forlenge hennes opphold i klubben.

Allerede da hun ble hentet ble det snakket om at det fort kunne ende med en permanent avtale om hun gjorde det godt.

Melvine Malard jubler for sitt andre (og Uniteds tredje) mål i Tottenham Hotspur Women 0-4 Manchester United, 10. desember 2023.
SCORET TO MOT SPURS: Melvine Malard.
Powered by Labrador CMS