NOTISER:

Seieren glapp - men nærmer seg avansement

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 21. januar

Seieren glapp - men nærmer seg avansement

Sofyan Amrabat spilte nok en gang hele kampen på midtbanen da Marokko spilte uavgjort mot DR Kongo søndag.

Achraf Hakimi sendte rødtrøyene i ledelsen i første omgang, men kvarteret før slutt sørget Silas for 1-1.

Marokko står nå med 4 poeng i gruppespillet, og mye skal gå galt for at det ikke blir avansement for Amrabat & co, da de to beste lagene fra hver gruppe går videre, i tillegg til de fire beste treerne.

I siste gruppespillskamp førstkommende onsdag venter Zambia.

Se målene fra søndagens kamp her:

Fredag 19. januar

Bebé med ellevill scoring i Afrikamesterskapet

Bebé fikk det ikke akkurat til å stemme i perioden han var Manchester United-eiendom mellom 2010 og 2014, men det den tidligere United-spilleren viste i Afrikamesterskapet denne fredagen luktet det svidd av og er verdt en liten notis også her på united.no.

I kampen mellom Kapp Verde og Mosambik prøvde nemlig 33-åringen lykken på frispark fra nærmere 40 meters hold, som like greit gikk rett i kassa.

Keeperspillet var ikke all verdens, men det skal uansett ikke ta fra angrepsspilleren treffet og gutsen til å forsøke seg. Det er også litt av en måte å score sitt aller første mål på i turneringen, som han deltar i for første gang.

Kapp Verde vant 3-0 og er så godt som klare for utslagsrundene, etter å ha slått Ghana 2-1 i den første kampen.

Torsdag 18. januar

Seier for Amrabat i åpningskampen

Sofyan Amrabat spilte hele kampen da Marokko åpnet Afrikamesterskapet på best mulig vis med en overbevisende 3-0-seier over Tanzania onsdag kveld.

Romain Saiss, Azzedine Ounahi og Youssef En Nesyri scoret målene, der de to siste kom etter at Tanzanias Novatus Miroshi hadde blitt utvist.

Neste kamp for Amrabat & co. er førstkommende søndag mot Den demokratiske republikken Kongo.

«The Butcher» fyller år!

Lisandro Martínez var nylig tilbake på banen etter en langtidsskade, og i dag er det enda mer å feire.

Vår argentinske midtstopper fyller nemlig 26 år!

Vi gratulerer med dagen!

Onsdag 17. januar

Newport utvider hjemmearenaen før møtet med United 

League Two-laget Newport sikret seg tirsdag retten til å møte Manchester United i 4. runde av tradisjonsrike FA-cupen etter seier mot nivå fem-laget Eastleigh i retur kampen i 3. runde.

– Det kommer til å bli en vanvittig anledning. Manchester United er for meg det største laget i Storbritannia, i Europa og i verden, sa Newport-trener Graham Coughlan til BBC Wales etter tirsdagens kamp.

Newport-sjefen er stor Manchester United-supporter.

– Vi er en stor familie. Jeg klarer ikke helt å innse at vi skal møte dem. Bare det å få dem hit er en stor prestasjon. Jeg vet ikke når jeg helt skal klare å innse det, fortsatte Coughlan.

Oppgjøret spilles 28. januar på Rodney Parade i Wales. Før den tid skal League Two-laget bygge en midlertidig tribuneseksjon, slik at den totale kapasiteten øker fra 8000 til 9000 tilskuere. Det skriver Manchester Evening News.

Utvidelsen vil skje før kommende helgskamp mot Wrexham, og den utvidede tribuneseksjonen vil stå frem til etter kampen mot United. 

Powered by Labrador CMS