Lisandro Martínez feirer 1-0-målet han scoret for landslaget i Copa América, da Argentina slo ut Ecuador i kvartfinalen. 4. juli 2024.

COPA AMÉRICA:

Scoret sitt første landslagsmål i kvartfinalen

Publisert Sist oppdatert

En kan si mye positivt om Lisandro Martínez, men noen stor målscorer har han ikke vært de siste sesongene, og han var ikke akkurat regnet som Argentinas største offensive trussel i Copa América-kvartfinalen mot Ecuador natt til fredag. 

Han skulle likevel vise seg å bl nettopp det, for han headet inn Argentinas 1-0-mål i en kamp som endte 1-1, før Argentina vant etter straffekonkurranse. 

Dette var 26-åringens første landslagsmål.

Martínez ble byttet ut i det 78. minutt (han så ikke skadet ut), på stillingen 1-0, før Ecuador utlignet på overtid. I straffekonkurransen startet Lionel Messi med bom, men Ecuador bommet på sine to første straffespark, og Argentina scoret på resten av sine, og gikk dermed videre.

Alejandro Garnacho var ubenyttet reserve.

Argentina møter Canada i semifinalen etter at Canada tok seg videre mot Venezuela. Ogås der gikk kampen til straffer, og Canada vant 4-3. Dermed blir det et nytt møte mellom de to nasjonene: De var i samme gruppe spilte åpningskampen i Copa America, en kamp Argentina vant 2-0. 

Se høydepunktene fra kvartfinalen:

Powered by Labrador CMS