Scholes tror Ten Hag får sparken: – Jeg tror de har bestemt seg

Publisert Sist oppdatert

Diskusjonene rundt Erik ten Hag og hans framtid som Manchester United-manager har ikke blitt færre etter søndagens tap for Manchester City.

– Det vi ser er milevis unna fra et lag som burde utfordre for ligaen. Hver eneste sesong er det bare så langt unna, sa Paul Scholes på Optus Sport etter kampen.

Den tidligere midtbanespilleren mistenker nå at Sir Jim Ratcliffe og hans team allerede har tatt en avgjørelse omkring Ten Hags framtid.

– Jeg tror at de allerede har bestemt seg. Jeg tror ikke han vil være der neste sesong, sier Scholes.

– Fra intervjuene vi har hørt med Sir Jim, syntes jeg det var litt negativitet rettet mot klubben de siste ti eller elleve årene, og spesielt de siste to årene. Jeg tror ikke han er fornøyd med det som skjer.

– Jeg ville ikke vært overrasket hvis de ser etter en ny manager nå, selv om jeg ikke sier at det er riktig, sier Scholes.

TROR TEN HAG MÅ GÅ: Paul Scholes.

Forrige uke fikk blant annet Ten Hag selv spørsmål om han ønsket at Sir Jim Ratcliffe gikk offentlig ut og «fredet» hans posisjon som hovedtrener.

Da svarte nederlenderen følgende:

– Jeg er her nå. Jeg skrev under på en treårskontrakt, så jeg bryr meg ikke om hva det prates om rundt meg. Jeg fokuserer på prosessen vi har på gang her. 

– Jeg snakker mye med Sir Jim og Sir Dave (Brailsford), og jeg vet hva vi snakker om. Jeg har stor tro på dette.

Powered by Labrador CMS