BEKREFTER NY KLUBB: 

Satser på opptur i Sør-Korea

Knappe åtte år etter at han skjøt Manchester United til klubbens siste triumf i FA-cupen, skal Jesse Lingard redde karrieren i FC Seoul. 

Publisert

Den tidligere United-spilleren, som hadde for vane å score på Wembley, har vært klubbløs siden kontrakten hans med Nottingham Forest gikk ut sist sommer. 

Lingard skal ha skrevet under på en toårskontrakt, og skal vi tro lokale medier kan Lingard vente seg en ukelønn på rundt 17-18 000 pund i uken. 

31-åringen skal ha hatt flere tilbud han vurderte, men valget falt til slutt på FC Seoul og muligheten til å prøve noe helt nytt.

MATCHVINNER: Jesse Lingard feirer vinnermålet mot Crystal Palace i FA-cupfinalen i 2016.

– Jeg har alltid hatt lyst på nye utfordringer og muligheten til å skape nye minner i karrieren min. Jeg tror Sør-Korea passer perfekt, sier Lingard i en video på YouTube i forbindelse med klubbvalget.  

Som United-spiller var Lingard med på å vinne FA-cupen og ligacupen og scoret i begge finalene der United slo henholdvis Crystal Palace (FA-cupen) og Southampton (ligacupen). I tillegg scoret Lingard i Community Shield-finalen mot Leicester ved inngangen til 2016/17-sesongen der han også vant Europa League. 

Lingards karrierepil pekte etterhvert nedover på Old Trafford. 

Warrington-karen dro derfor på lån til West Ham i 20/21-sesongen og gjorde sine saker svært bra i Øst-London. Tilbake i Manchester United gikk det imidlertid ikke like bra, og Lingard forlot United da kontrakten hans gikk ut sommeren 2022 etter 232 kamper og 35 mål i United-trøyen. 

Sist sesong var Lingard en av mange nykommere i Nottingham Forest, men det ble ingen stor suksess. 

31-åringen har også spilt 32 landskamper for England i tillegg til kamper for Englands aldersbestemte landslag.

Powered by Labrador CMS