Manchester United v Athletic Bilbao - Pre-Season Friendly

Sancho: – Lei av å være syndebukk

Erik ten Hag sier Jadon Sancho ble vraket til troppen mot Arsenal på grunn av svake prestasjoner på trening. Nå tar Sancho kraftig til motmæle.

Publisert Sist oppdatert

Det ble rikelig med dramatikk på Emirates da United tapte på overtid mot Arsenal, men dramatikken ser ut til å fortsette også etter kampen i London.

Erik ten Hag og Jadon Sancho ser nemlig ut til å ha vidt forskjellige syn på hvorfor Sancho ble vraket til troppen mot Arsenal. 

«Vær så snill å ikke tro alt du leser. Jeg godtar ikke at noen sier ting som overhodet ikke stemmer. Min oppførsel på trening har vært veldig god denne uken. Jeg tror det er andre grunner som ligger bak, men det vil jeg ikke gå inn på. Jeg har vært en syndebukk i lang tid og det er ikke rettferdig», skriver Sancho på X (tidligere Twitter) søndag kveld.

Sanchos reaksjon kom som en direkte følge av Erik ten Hags uttalelser på pressekonferansen etter tapet mot Arsenal i London da United-manageren ble spurt hvorfor Scott McTominay og Jadon Sancho ikke var i troppen.

– Scott var syk. Jadon ble ikke tatt ut basert på prestasjonene på trening.
Du må prestere på et visst nivå som Manchester United-spiller hver dag, og vi har alternativer i angrepsrekken, så vi tok ham ikke ut denne gangen, forklarte Ten Hag. 

Det er åpenbart en kritikk Sancho selv føler er urettferdig, men det er tvilsomt om Sancho gjør seg selv noen tjeneste ved å ta til motmæle mot Ten Hag i sosiale medier.

Sancho har vært innbytter i de tre første ligakampene denne sesongen, og var altså ikke med i troppen til kampen mot Arsenal.

Siste ord i denne saken er neppe sagt, så spørs det hvor mye mer som blir sagt i full offentlighet og hva som tas internt på Carrington. 

Powered by Labrador CMS