– Så ut som en ny mann

Publisert

Erik ten Hag ledet Manchester United til 4-3-seier mot Liverpool, og en som lot seg imponere av nederlenderens takter på sidelinjen er Peter Schmeichel. 

Den tidligere United-målvakten mener nemlig Ten Hag fremsto som en ny og bedre versjon, og roser manageren for de dristige taktiske avgjørelsene som sørget for at laget nå skal spille semifinale i FA-cupen.

– Alt så annerledes rundt ham. Han kom på banen med dressen og slipset sitt. Han så ut som en annen mann. Han så ut som «the manager». En sterk karakter, sier Schmeichel til BBC.

Dansken mener vi ikke har sett noe lignende fra dette United-mannskapet de seneste årene.

– Måten United vant den kampen på gleder meg enormt, fordi det var noe vi ikke har sett de siste årene. Jeg har ikke sett den villigheten til å gjøre helt ville ting for å klare å vinne. For en prestasjon av Ten Hag, og spillerne responderte på det han ønsket å gjøre.

Erik ten Hag sendte Jürgen Klopp hjem til Liverpool uten semifinalebillett.

– Jeg synes Ten Hag har gjort det veldig, veldig bra de siste kampene. Han har fått Alejandro Garnacho til å se ut som en som kan spille hver kamp og jobbe hardt hele tiden. Det kommer av at manageren forteller og lærer ham hvordan han skal opptre på banen, påpeker Schmeichel. 

Ten Hag er som alle vet en hardt presset mann i disse dager, men slik situasjonen er nå kan ikke Schmeichel tenke seg å bytte manager til sommeren.

– Jeg ser ingen grunn til å bytte. Jeg ser ingen grunn til å bytte med det første, sier han.

– Det er mange andre posisjoner i klubben som trengs å byttes, og du kan ikke gjøre alt på en gang. Jeg var for fornøyd med ham i går (søndag), det må jeg si, sier Schmeichel.

Powered by Labrador CMS