Arsenal FC v Manchester United - Premier League

«Så lenge ut som den perfekte reserve-løsningen»

Publisert Sist oppdatert

Du kan gi din egen spillerbørs her med en gang, eller gå rett ned for først å se vår spillerbørs.

Sett din egen børs her:

André Onana – 7.5
Er så vidunderlig trygg med ballen i beina. United tør å spille med små marginer i de bakre rekker med en slik keeper. Sjanseløs på Ødegaards kanonkule, men holdt hodet kaldt i London-varmen. God redning på skuddet fra Saka på tampen. Hadde en hånd på 2-1-scoringen til Arsenal, men kan ikke lastes.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Den i backfireren som virker minst komfortabel med pasningsspillet i de bakre rekker. Havner på halvdistanse på Arsenals utligning, men det gjorde i sannhet hele United-laget og det er vanskelig å bebreide Wan-Bissaka for den. Mange gode taklinger etter hvilen da Arsenal etablerte spillet på Uniteds halvdel. Kunne blitt en uforskyldt syndebukk da det så ut til at Arsenal skulle få straffe, men heldigvis grep VAR inn og dommer Anthony Taylor brukte ikke mange sekundene på å innse at den første avgjørelsen var feil.

Victor Lindelöf – 6
Så kokte det også i hodet på The Iceman! Fryktelig takling av Nketiah ga et klokkeklart gult kort like før pause. Befriende klarering med hodet like før lagene gikk til pause. Det gule kortet så ikke ut til å hemme ham altfor mye etter hvilen.

Lisandro Martinez – 6.5
Stort sett trygg med et par viktige klareringer og taklinger. Ble skadet, og erstattet av Maguire. Forhåpentligvis er det ikke alvorlig.

Diogo Dalot – 8
Fikk kanskje den mest utakknemlige oppgaven av alle på Emirates søndag ettermiddag med å håndtere Bakayo Saka. Dalot besto imidlertid testen med glans før pause og var om mulig enda bedre etter hvilen. Så ut som den perfekte reserveløsningen, men det er det få som vil snakke om nå.

Casemiro – 6
Virker med komfortabel med i partnerskap med Christian Eriksen på midten. Fikk sjelden utrettet de store tingene, men leverte en kamp på det jevne. Virket helt kjørt på slutten.

Christian Eriksen – 6.5
Glimrende brudd og fin pasning til Rashford i forkant av 1-0, men leverte et noe halvhjertet forsøk på en blokk da Arsenal svarte umiddelbart med Martin Ødegaard. En vrien kamp for dansken som ofte spilte på det trygge. Det er ikke det dummeste en kan gjøre mot Arsenal på Emirates.

aerik
BARE NESTEN: Christian Eriksen og United så ut til å ta med seg ett poeng fra Emirates, men slik gikk det dessverre ikke.

Antony – 6
Startet småfriskt, men gikk seg fort fast slik han ofte gjør mot godt organiserte forsvar. Forsvant litt utover i kampen, men så våknet han til liv med mange defensive løp og gode involveringer. Tatt av på tampen.

Bruno Fernandes – 6
Involvert i mye, men litt unøyaktig i avleveringene. Går foran som en leder med sin innsats og oppofrende holdning. Dessverre holdt det bare nesten for kapteinen og mannskapet hans

Marcus Rashford – 6.5
Slet lenge med å komme inn i kampen, men trengte bare den ene sjansen for å vise hvor farlig han er når han skjærer inn fra venstrekanten. Nydelig fotarbeid og nydelig avslutning. Valgte imidlertid en del feil løsninger når United kontret, men på bedringens vei.

rashma
FULLTREFFER: Marcus Rashford sendte United i føringen, og viste at han er langt farligere på venstrekanten enn som ren spiss.

Anthony Martial – 4.5
Skulle være Uniteds spydspiss, men måtte komme veldig dypt i banen for å bli involvert i spillet. Var stort sett isolert de gangene han fikk ballen og fikk utrettet lite. Måtte vente til det 54. minutt før han fikk en brukbar sjanse, men vinkelen ble for spiss.

Rasmus Højlund – 6.5
Hadde ikke vært på banen i mange minuttene før han fikk sin første sjanse i United-drakten, men avslutningen ble blokkert. Ble umiddelbart det uromomentet Martial aldri var. Vanskelig kamp å debutere i, men viste lovende takter.

Harry Maguire – 6
Kom inn og ga United luftstyrke i de bakre rekker.

Alejandro Garnacho og Jonny Evans spilte for lite til å få karakter. 

Powered by Labrador CMS