Ryktesaker, uke 45

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 12. november

United skal være klare til å utløse utkjøpsklausulen på Goncalo Inacio. Sporting Lisboa-forvareren har lenge vært koblet til United, men nå skal altså United være klar til å hente 22-åringen til klubben. Det melder Correio da Manha.

Det meldes også om at United håper på enighet om en nedbetalingsvariant for Inacio's £52million-klausul.

Midtstopperen er også linket til Liverpool og Real Madrid. 

Lørdag 11. november

09.55:  Daily Mirror skriver at det kan komme til å bli storopprydning hos United i januarvinduet om Sir Jim Ratcliffe har tatt over 25 % av eierskapet innen den tid, noe som virker svært sannsynlig. Antony, Jadon Sancho og Anthony Martial skal alle være på listen over spillere som ønskes solgt.

09.50: Uniteds tidligere keeper, David de Gea skal være i ferd med å finne seg ny arbeidsgiver. Etter å ha stått uten klubb siden kontrakten med United gikk ut i sommer har spanjolen vært tålmodig, selv med tilbud fra Saudi Arabia. Nå kan det virke som om det kan bli en tur til hjemlandet Spania. Real Betis skal nemlig være i beita etter en keeper og ønsker å tilby De Gea en korttidskontrakt, det skriver spanske El Desmarque.

Fredag 10. november

08.15: Sky Sports skriver at Manchester United ikke har noen planer om erstatte Erik ten Hag til tross for den svake sesongstarten.

08.10: Sveitsiske Yann Sommer skal ha vært et høyaktuelt alternativ til å erstatte David de Gea på keeperplass i sommer, skriver The Sun

United valgte imidlertid å gå for tidligere Erik ten Hag-elev André Onana, mens Sommer som kjent erstattet kameruneren i Inter.

Torsdag 9. november

08.30: De portugisiske avisene Correio da Manha og A Bola (her gjengitt av Sport Witness) skrev nylig om Manchester United og Liverpools interesse for Sporting Lisboa-stopper Gonçalo Inácio. De to omtales som hovedkandidatene i kampen om 22-åringen, som skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner euro. 

Onsdag 8. november

08.20:  I helgen skrev Mirror at United skal være villige til å sende Antony på lån til brasilianske Flamengo i et forsøk på hente spissen Gabriel Barbosa. Det skal imidlertid være helt uaktuelt for Uniteds høyrekant, ifølge spillerens agent. Det skriver Express.

08.15: Nederlandske Denzel Dumfries er en spiller som gjennom flere overgangsvinduer har frekventert i ryktespalten. Den italienske avisen CalcioMercato skriver at United trolig må plassere 50 millioner euro (43 millioner pund) på bordet for å få kloa i Inter-spilleren. Høyrebacken har også interessenter hos Chelsea.

Tirsdag 7. november

11.05: Atalantas 19 år gamle stoppertalent Giorgio Scalvini har tiltrukket seg interesse fra flere storklubber, deriblant Manchester United, hevder Tutto Atalanta. Han skal også være på ønskelista til Inter og Juventus, og skal koste nærmere 50 millioner euro.

08.05: Jean-Clair Todibo var en av midtstopperne som ble kraftigst koblet til United i sommer, men skal vi tro The Sun så kan 23-åringen nå havne i en annen Premier League-klubb. Chelsea skal nemlig ha fått opp øynene for Nice-stopperen, og ser på ham som en erstatter for Thiago Silva som er på utgående kontrakt.

08.00: Ifølge den italienske journalisten Rudy Galetti seiler Bruno Fernandes opp som et mulig overgangsmål for saudiarabiske klubber neste sommer. 

Mandag 6. november

14.11Sport Witness videreformidler at tyrkiske Fotomaç skriver at United har høyrebacken Sacha Boey på ønskelista, og at de gjør seg klar til å banke på Galatasaray-døra for å starte forhandlinger etter hvert.

Ifølge artikkelen planlegger Galatasaray å få minst 25 millioner euro (21,7 millioner pund i nåværende kurs) for 23-åringen, og Arsenal, AC Milan og Marseille skal også være interesserte.

RMC Sport nevnte lørdag også United da de omtalte franskmannens kontraktssituasjon, hvor det foreløpig er stillstand mellom Boey og Galatasaray.

08.17: Den Sevilla-baserte sportsavisa Estadio Deportivo skriver (her gjengitt av Sport Witness)  at Real Betis-midtbanespiller Guido Rodríguez kan havne i Manchester United. 

United beskrives nemlig som et alternativ for 29-åringen, som har en kontrakt som går ut sommeren 2024, noe som gjør at Betis forbereder seg på å miste den argentinske landslagsspilleren i januar selv om de egentlig helst ville beholdt ham.

Spilleren selv ønsker visstnok aller helst å bli værende i Real Betis frem til sommeren.

Han har 29 A-landskamper for Argentina.

Powered by Labrador CMS