Ryktesaker, uke 44

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 5. november

10.45:  Den 27 år gamle brasilianske spissen Gabriel Barbosa skal være på Uniteds radar før januarvinduet, og Mirror skriver at klubben skal være villig til å tilby Antony på lån motsatt vei. Barbosa har scoret 18 mål for Flamengo denne sesongen.

Lørdag 4. november

08.00: Flere Saudi-klubber, inkludert Al-Nassr er interessert i å signere Raphaël Varane i januar-vinduet, skriver BBC, som gjengir ryktet fra Teamtalk. Videre skriver Teamtalk at kildene deres tilsier at Varane skal være åpen for en overgang. 

Fredag 3. november

17.40: FourFourTwo er ikke en kilde vi bruker spesielt ofte i denne spalten, men tar det med når de melder at Kobbie Mainoo skal være gjenstand for interesse fra byrival Manchester City.

Ifølge deres kilder skal City jage ungguttens signatur. Der foreligger ingen informasjon om hvor mye City skal være villige til å gi for Mainoo, eller om United i det hele tatt er villige til å lytte til noe tilbud.

08.10: Manchester United vil se seg om etter en ny, mer erfaren spiss i januar som kan lette noe av presset som ligger på Rasmus Højlunds skuldre, skriver Daily Mail.

Ivan Toney skal være en av dem som vurderes, i tillegg nevner avisen Portos Mehdi Taremi og Napolis Victor Osimhen, som begge har blitt koblet til United det siste året.

Torsdag 2. november

19.33: Mer om Erik ten Hag: Charlotte Duncker skriver i The Times at Ten Hag er på  «tynn is», og at United undersøker alternativer til nederlenderen. Det skal være en god kilde i klubben som har fortalt avisa at Ten Hag nå risikerer å få sparken. 

Ifølge artikkelen vurderes Zinedine Zidane og Sportings Rúben Amorim som mulige etterfølgere hvis Ten Hag skulle få sparken – men det hele kompliseres av eierskapssituasjonen siden Jim Ratcliffe og Ineos trolig er på vei inn, og angivelig vil ha ansvaret for slike avgjørelser.

Samtidig meldes det fra Fabrizio Romano at United avviser at de har planer om å erstatte Erik ten Hag med en ny hovedtrener, og klubbkilder garanterer at historier om eventuell ny manager er «kategorisk falske».

14.50: Noen av Manchester Uniteds spillere skal ha begynt å tvile på Erik ten Hag, skriver Manchester Evenings News sin United-journalist Samuel Luckhurst. 

Luckhurst viser til kilder tett på garderoben, men nevner ikke hvor mange spillere det skal være snakk om. Luckhurst har tidligere meldt at enkelte spillere er kritiske til Ten Hags kritikk av spillerne og taktiske disposisjoner. 

08.30: Galatasarays høyreback Sacha Boey har sine beundrere på Old Trafford, skriver Daily Mail, men United er ikke den eneste engelske klubben som er interessert i den franske 23-åringen. Også Arsenal, Brighton og Burnley skal ha vist interesse. 

08.10: Manchester Uniteds speidere skal jevnlig ha fulgt med på Porto-keeper Diogo Costa som også var linket til United før André Onana ble hentet. Ulempen nå er at det kun blir aktuelt for Porto å selge 24-åringen dersom utkjøpsklausulen på 65 millioner pund utløses, skriver avisen A Bola

Onsdag 1. november

07.55: Rangers har hentet United-unggutt Adam Berry på prøvespill, skriver Scottish Sun.

07.50: The Times skriver at West Ham vil selge 10 prosent av klubben, og at det kan interesse Sjeik Jassim, som nylig trakk seg fra samtalene om et mulig kjøp av United.

07.45: Kontraktsforhandlingene med Aaron Wan-Bissaka har stoppet opp, skriver Daily Mails journalister, deriblant United-journalist Chris Wheeler. Dermed ser det i stedet nå ut som om United vil trigge klausulen som gjør at klubben har kontroll på ham frem til sommeren 2025.

07.40: Det vil koste United mer enn 15 millioner pund hvis de skulle ønske å sparke Erik ten Hag. Det skriver Daily Mirror.

Tirsdag 31. oktober

08.05: TEAMtalk skriver at Chelsea-forsvarer Trevoh Chalobah trolig er på vei bort fra Chelsea, og at Manchester United, Bayern München og Borussia Dortmund er interessert. Chelsea skal ønske seg rundt £45 millioner for 24-åringen.

Mandag 30. oktober

08.39: Fabrizio Romano skriver at United har bestemt seg for å kjøpe en ny midtstopper i 2024, og han gjentar det han tidligere har skrevet om at United har speidet på spillere som Benficas António Silva og Sportings Goncalo Inácio

Samtidig gjør Romano det klinkende klart at United virkelig liker Jean-Clair Todibo, som United også vurderte å signere sist sommer. Todibos prestasjoner denne sesongen for Nice gjør at det neppe blir billig å signere 23-åringen, for han er en av grunnene til at Nice topper Ligue 1. 

Ifølge Romano skal det være usikkert om United kommer til å investere i ny midtstopper i januar eller om en venter til sommer, siden det er avhengig av flere faktorer.

Powered by Labrador CMS