Ryktesaker, uke 43

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 29. oktober

08.25Daily Star, som ikke akkurat er den mest pålitelige avisen når det kommer til United-rykter, skriver i en såkalt eksklusiv sak at Real Madrids Toni Kroos vil bli tilbudt til storklubber i Premier League, da tyskeren angivelig skal være klar for å forlate den spanske hovedstaden med en kontrakt som går ut neste sommer.

Avisen nevner at Manchester United - sammen med Chelsea og Newcastle - er blant dem som er «klar over» situasjonen til midtbanespilleren, som fyller 34 år i januar.

Lørdag 28. oktober

09.37: United har blitt koblet til den spennende Benfica-midtstopperen António Silva, og ifølge portugisiske O Jogo (her gjengitt av Sport Witness) kan det åpne seg opp en mulighet for at Benfica kan gå med på å selge den talentfulle 19-åringen. Dette fordi Benfica har skuffet i Champions League denne sesongen, og neppe går videre fra gruppespillet, noe som vil påvirke klubben økonomisk. 

Millionene de går glipp av ved å ikke gå videre, må de da heller prøve å tjene inn ved spillersalg, og Silva nevnes som den beste muligheten for Benficas del.

Avisa Record har tidligere slått opp Uniteds angivelige Silva-interesse på avisforsida.

Fredag 27. oktober

11.15: Sjansene for at Saudi-Arabia blir neste stoppested for Jadon Sancho blir stadig større, skriver Talksport.

23-åringen virker akkurat nå å ikke ha noen fremtid på Old Trafford, og den tidligere Dortmund-spillerens forhold til Erik ten Hag blir stadig kjølere.

Talksport skriver at flere av de saudiarabiske toppklubbene ble tilbudt engelskmannen på tampen av sommerens overgangsvindu, men at det tiden for å gjennomføre en avtale ble for knapp.

Torsdag 26. oktober

10.00: Newcastles Sandro Tonali ligger an til å bli utestengt en lengre periode for brudd på gamblingreglene, noe som kan bety at The Magpies vil se seg om etter en erstatter.

The Athletic skriver at Scott McTominay er en av dem som vurderes, selv om det nok må legges en stor sum på bordet for at United skal gå med på et salg til en ligarival.

08.45: United skal ifølge The Sun ønske å tilby David de Gea en korttidskontrakt. Les mer i egen sak her.

08.30: Real Sociedad-stopperen Robin Le Normand har tiltrukket seg interesse fra både United og Liverpool, hevder Teamtalk.

Speidere fra begge klubber skal ha latt seg imponere av 26-åringen, som Fabrizio Romano tidligere i år har sagt har en utkjøpsklausul på 50 millioner euro.

Onsdag 25. oktober

08.56: Ikke så mye nytt her, kanskje, men Sky Sport Deutschland-journalist Florian Plettenberg kom tirsdag med en Jadon Sancho-oppdatering. 

Der skriver han at Sancho har planer om å forlate United for å få en ny start i januar, og at det er mer sannsynlig at han drar til et annet land enn at han blir værende i England. En overgang til Barcelona eller gamleklubben Dortmund skal ikke være realistisk, men Juventus er interesserte, og vurderer å signere 23-åringen på lån.

Tirsdag 24. oktober

09.15: Hannibal Mejbri skal være på Sevillas radar, ifølge Daily Mirror. Tuniseren nøt på et tidspunkt godt med tillit i United-elleveren, men unggutten har ikke vært på banen i de tre siste seriekampene for de rødkledde.

08.25: Ajax-sjef Maurice Steijn fikk mandag kveld sparken etter en svak start på sesongen. Nederlandske De Telegraaf skrev for halvannen uke siden at Erik ten Hag-assistent Mitchell van der Gaag var på lista over aktuelle kandidater til å ta over etter Steijn. Daily Mail skriver imidlertid at den nederlandske storklubben ikke vil klare å lokke til seg van der Gaag. Daily Mirror skriver det samme.

Mandag 23. oktober

08.10: Tijjani Reijnders har startet ti av elleve kamper for AC Milan etter overgangen fra AZ Alkmaar i sommer, og nå kobles han til nye storklubber i Europa. Calciomercato skriver at Manchester United og PSG har den 25 år gamle midtbanespilleren i kikkerten, og at han for øyeblikket er verdsatt til 40 millioner euro.

Powered by Labrador CMS