Ryktesaker, uke 42

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 22. oktober

09.23: Simon Mullock i Sunday Mirror (ikke den mest treffsikre på United-stoff, må det sies) skriver at Jadon Sancho er ferdig i Erik ten Hags Manchester United – selv om kantspilleren skulle finne på å svelge stoltheten sin ved å si unnskyld til United-manageren.

Nederlenderen føler nå at relasjonen med Sancho ikke kan repareres, hevder Mullock, og United håper nå at en overgang til Saudi Arabia kan bli aktuell igjen siden det kan gi United mest mulig av pengene tilbake.

Lørdag 21. oktober

00.19: Sky Sports skriver at en håndfull lag har holdt interne diskusjoner om Jadon Sancho, og samlet inn informasjon om Jadon Sanchos fysiske form, økonomiske forventninger og om hvordan han ønsker å gå videre etter konflikten med Erik ten Hag.

Klubber fra Italia, Tyskland og Tyrkia utforsker mulighetene for å hente ham inn på lån i januar.

United er åpne for tilbud siden det ikke er noen løsning i sikte, og klubben støtter Ten Hag fullt ut når det gjelder nederlenderens standpunkt om disiplin.

Fredag 20. oktober

08.30: Manchester Evening News skriver at United vurderer å benytte seg av klausulen i Hannibal Mejbris kontrakt og forlenge den med ett år. Dette skal angivelig være for å kjøpe seg tid i forhandlingene om ny kontrakt. 

Torsdag 19. oktober

13.15: Manchester United vil tilby benytte seg av klausulene i Victor Lindelöfs og Aaron Wan-Bissakas kontrakter og forlenge dem begge med ytterligere ett år, skriver Manchester Evening News

Saken fra lokalavisen i Manchester kommer kort tid etter at Lindelöf selv sa at det virker sannsynlig at klausulen aktiveres.  

08.25: Borussia Dortmund vil sjekke muligheten for å hente Jadon Sancho tilbake til klubben i januar, melder Rob Dawson i ESPN. Sancho har fremdeles en høy stjerne i Dortmund etter tiden sin i Bundesliga-klubben. Den mest sannsynlige løsningen i januar vil være et utlån der Dortmund overtar lønnsforpliktelsene, skriver ESPN. 

Onsdag 18. oktober

08.30: Newcastle vil overhodet ikke gå i samtaler med United, hvis Sir Jim Ratcliffe og co kommer for å forsøke å hente Dan Ashworth som sportsdirektør. Det skriver Independent.

07.00: – Det føles ganske sannsynlig at den aktiveres. Det sier Victor Lindelöf om klausulen i kontrakten hans, som i så fall betyr at han blir i United minst til sommeren 2025 og ikke bare frem til neste sommer.

Her kan du se når alle A-lagskontraktene utløper.

Tirsdag 17. oktober

17.10: United skal være interessert i å hente Benficas 19 år gamle stjerneskudd, João Neves når overgangsvinduet åpner igjen i januar, det melder Florian Plettenberg på sin Twitter-konto. 19-åringen har spilt åtte kamper for Benfica i ligaen denne sesongen og skal ha vært på listen over overgangsmål for United over lengre tid. 

16.43:  Etter at Sjeik Jassim trakk seg ut av oppkjøpsprosessen av United skal de qatarske representantene nå ha vendt snuten i retning London for å se på muligheten for å kjøpe Tottenham, det skriver Daily Mirror

08.07: Ikke den beste kilden, men Alex Crook i talkSPORT skriver at AC Milan er en av flere klubber i Italia som følger med på Harry Maguires situasjon.

Crook skriver også at United aktivt leter etter mulige Anthony Martial-kjøpere slik at en kan få noe for ham i januar.

Mandag 16. oktober

08.44: Ifølge Fabrizio Romano kan Anthony Martial forlate klubben i januar om det kommer et godt bud. Hvis ikke det gjør det, så vil United gjerne beholde ham som et angrepsalternativ.

Situasjonen var den samme i sommer, og da skal Martial aldri ha vært i nærheten av å forlate United siden det ikke kom noe bud av denne typen.

Powered by Labrador CMS