Ryktesaker, uke 40

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 8. oktober

14.35: Ifølge Daily Star har Manchester United bestemt seg for å utløse en opsjon som forlenger Victor Lindelöfs kontrakt til 2025, da hans nåværende går neste sommer.

 og AC Milan skal begge være interessert i svensken, som rapporteres å ville koste rundt 15 millioner pund dersom han skulle finne på å forlate United i 2024.

09.05: Juventus skal være interessert i å hente Jadon Sancho, hevder The Sun. Avisen skriver at Torino-klubben ønsker å hente 23-åringen på lån i januar, og så gjøre overgangen permanent etter sesongen i en avtale verdt £60 millioner.

Sancho har også blitt koblet med en retur til Dortmund, men kantspilleren sies å ikke være interessert i å reise tilbake til gamleklubben.

Lørdag 7. oktober

08.45Calciomercato skriver at Manchester United, sammen med Newcastle og Aston Villa, er interessert i Federico Chiesa. 25-åringens fremtid i Juventus virker å være noe usikker, med blant annet en kontrakt som går ut i 2025.

Fredag 6. oktober

19.30: Jarred Branthwaith har tidligere vært ryktet til United og det har vært flere rapporter på at United følger situasjonen rundt forsvarsspilleren. Nå melder The Mirror at 21-åringen er nære å signere en ny langtidskontrakt med Everton. 

08.15: Ifølge den belgiske journalisten Sacha Tavolieri så er United interessert i RB Leipzig-spissen Loïs Openda, og har forhørt seg om detaljer rundt en mulig overgang for 23-åringen i løpet av de kommende månedene.

United skal imidlertid blitt fortalt at Openda for øyeblikket vil bli værende i Leipzig og fortsette utviklingen der.

Tyske Sky skriver at Openda fra 2025 vil ha en utkjøpsklausul på 80 millioner euro. 

Torsdag 5. oktober

19.35: Evertons Jarrad Branthwaite ble tirsdag nevnt som en mulig stoppersignering for United i januar. Nå er imidlertid 21-åringen i ferd med å skrive under en ny kontrakt med Merseyside-klubben, noe som ikke akkurat øker sjansene for at han blir United-spiller med det første.

08.30: Manchester United er en av flere engelske klubber som følger nøye med på  Quinten Timber, tvillingbroren til Jurriën som skrev under for Arsenal i sommer. Nevnte Arsenal samt Liverpool skal også ha vist interesse for den 22 år gamle nederlenderen som spiller for Feyenoord. 

08.20: Manchester United og byrivalen City skal begge være interesserte i Brightons japanske ving  Kaoru Mitoma og begge klubbene vil vurdere å gjøre et fremstøt i januar, skriver nettstedet Fichajes

Onsdag 4. oktober

08.30: I går kom nyheten om at Jeremie Frimpong har forlenget kontrakten sin med Bayer Leverkusen frem til 2028. 

22-åringen har en stund virket å være Uniteds førstevalg hvis det skulle bli hentet inn en ny høyreback, og han skal opprinnelig hatt en kontrakt som strekker seg til sommeren 2025.

Kontraktsforlengelsen med Leverkusen minsker imidlertid muligheten for at han ender opp i United neste sommer, skriver Manchester Evening News.

Tirsdag 3. oktober

17.15: Evertons Jarrad Branthwaite skal, ifølge Chris Wheeler i Daily Mail, være på Uniteds midtstopperliste om klubben skulle bestemme seg for å hente inn en ny midtstopper i januar. 

I den samme artikkelen nevnes også Benficas Antonio Silva og Jean-Clair Todibo fra Nice som også tidligere har vært nevnt i ryktespalten vår.

13.40: Jadon Sancho ser ut til å forlate United i vinter, skriver Florian Plettenberg i tyske Sky Sports, selv om det er et utlån som nå virker å være mest sannsynlig.

07.40: United har noen utfordringer på stopperplass, og The Suns Steve Brenner skriver at klubben har speidet på Sporting Lisboa-stopper Goncalo Inacio (22). United har allerede sett ham tre ganger i høst, og skal også se ham i Europa League-kampen mot Atalanta torsdag. Stopperen har nylig også spilt seg inn på det portugisiske A-landslaget.

Mandag 2. oktober

08.15: Manchester United har sendt speidere for å se Benfica-stopperen Antonio Silva flere ganger, sier Fabrizio Romano. Og United vil fortsette å følge med på 19-åringen, som også har tiltrukket seg interesse fra andre klubber.

Silva ble koblet til United også i sommer, men da skal Benfica ha vært fast bestemt på at de ikke ønsket å selge. 

Powered by Labrador CMS