Benjamin Pavard

Ryktesaker, uke 32

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 13. august

13.31: Mer om Benjamin Pavard: Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol skriver at 27-åringen vil kjempe så hardt som mulig for å få i stand en overgang til Manchester United.

Solhekol skriver også at partene er et godt stykke fra hverandre når det gjelder pris, men at 30 millioner euro (25,9 mill. pund i nåværende kurs) skal være regnet som en akseptabel pris.

10.43: The Suns Martin Blackburn skriver at Ajax vurderer å prøve å hente Donny van de Beek tilbake på lån.

Nederlenderen har blitt sterkt koblet til Real Sociedad, men Mundo Deportivo (her gjengitt av Sport Witness) skriver at «La Real» har bestemt seg for å prøve å signere russiske Arsen Zakharyan fra Dynamo Moskva, og at det i så fall vil gjøre Van de Beek uaktuell.

Real Sociedad skal ha ønsket å hente Van de Beek på lån med en kjøpopsjon, mens United skal ha insistert på obligatorisk kjøp som en del av avtalen.

10.34: Christian Falk fra Bild skriver at Uniteds første Benjamin Pavard-bud har blitt avslått, men at forhandlinger fortsetter. Fabrizio Romano skrev det samme kort tid etterpå.

09.21: Fabrizio Romano skriver at Besiktas nå har kommet med en henvendelse til Cremonese om Emanuel Aiwu siden samtalene med United om Eric Bailly har stoppet opp.

Ingenting tyder på at Bailly har noen fremtid i United, og det har blitt hevdet at United vil la ivorianeren gå uten noen overgangssum.

09.18: Vi får vel først advare om at dette ikke er fra en journalist som pleier å være blant de mest treffsikre, men Alan Nixon i The Sun skriver at personlige betingelser kan stoppe Harry Maguire-overgangen til West Ham, og at West Ham nå heller vender seg mot Bayer Leverkusen-stopper Odilon Kossounou.

West Ham-kjenner Jacob Steinberg i The Guardian har tidligere skrevet at det er enighet mellom Maguire og West Ham om de personlige betingelsene.

Lørdag 12. august

22.07: Ikke den beste kilden, akkurat, men talkSPORT skriver at West Ham er interesserte i Anthony Martial, og har bedt om å bli holdt informerte om franskmannens situasjon.

Det skal ikke være noen garanti for at Ten Hag vil godkjenne et salg av Martial med tanke på Uniteds spissmangel.

Fra før av er som kjent Harry Maguire potensielt på vei til West Ham, som også har vist interesse for Scott McTominay.

16.57: Fabrizio Romano skriver at United har kontaktet Bayern om Benjamin Pavard.

Franskmannen ønsker å dra, men foreløpig er det ikke noe grønt lys fra den tyske storklubben.

10.03: Harry Kane har signert en fireårskontrakt med Bayern München.

09.01: Fiorentina-midtbanespiller Sofyan Amrabat nevnes stadig vekk som et mulig overgangsobjekt, men han skal ikke være den eneste alternativet til ny midtbanesignering.

Simon Jones skriver i Daily Mail at United vurderer å prøve seg på den 21 år gamle Everton-midtbanespilleren Amadou Onana, som imponerte for et svakt Everton-lag i 2022/23-sesongen.

08.57: Vanligvis treffsikre Graham Falk skriver at United-kvinnene nærmer seg enighet med North Carolina Courage om den 23 år gamle brasilianske angrepsspilleren Kerolin, og klubben skal også ha tro på at det nærmer seg en overgang for en midtbanespiller.

Falk navngir ikke noen midtbanespillere, men portugisiske Tatiana Pinto er en midtbanespiller det har blitt spekulert i at United har interesse for.

Fredag 11. august

20.28: En Manchester United-speider er ifølge Romano til stede på Nice-Lille i kveld for å se på Jean-Clair Todibo, en av forsvarsspillerne som kobles sterkt til United som Maguire-erstatter.

19.26: David de Gea, Jack Butland og Nathan Bishop er borte, Matej Kovar er på vei bort, mens Tom Heaton er skadet. Alt dette har bidratt til at det har blitt mer usikkert om det passer for United å selge Dean Henderson akkurat nå, men det vil vel ikke akkurat være en overraskelse om United blir koblet til en del mulige reservekeepere de neste ukene.

Glasgow Times skriver nå at Rangers-keeper Robby McCrorie potensielt kan gå i motsatt retning av Jack Butland, etter at United skal ha åpnet dialog med McCrories representater de siste dagene. Det skal også være interesse fra klubber som ønsker seg McCrorie som førstekeeper, og Hull City og den polske seriemesteren Raków Częstochowa nevnes som interesserte klubber. Det nevnes en mulig pris på 1 million pund for den 25 år gamle burvokteren.

(Bildet øverst i artikkelen er fra en U21-landskamp i 2018.)

18.54: En overgang for Fred til Fenerbahce er mer snakk om «når» enn «hvis» akkurat nå, men vi tar uansett med at en tyrkisk journalist skriver at brasilianeren kommer til å være i Istanbul i morgen.

17.31: Groningen-baserte RTV Noord melder (her gjengitt av Sport Witness) at FC Groningen skal være interesserte i å hente Noam Emeran på lån til klubben, og at forhandlinger med United skal være i gang.

Groningen skal spille på nest øverste nivå i Nederland denne sesongen etter nedrykket i 2022/23.

13.20: Eric Bailly er enig med Besiktas om de personlige betingelsene. Les mer om det i egen sak her.

13.15: Dette har ikke direkte noe med Manchester United å gjøre, men litt overgangsdrama mellom to United-rivaler må vi ta med. Tidligere i dag nevnte vi at Liverpool har fått akseptert et bud på Moises Caicedo, men ting tyder uansett på at ecuadorianeren drar til Chelsea. Ifølge Fabrizio Romano har colombianeren informert Liverpool at han kun ønsker seg til Chelsea, som trolig vil komme med et nytt og avgjørende bud på midtbanespilleren.

08.05: Det som var Uniteds førsteprioritet på spissplass i sommer, Harry Kane, blir etter alle solemerker ny Bayern München-spiller.

30-åringen skal være enig med Bayern om de personlige betingelsene, etter at den tyske klubben også har kommet til enighet med Tottenham om overgangssum verdt over €100 millioner. Tidlig fredag morgen skriver David Ornstein i The Athletic at Kane har fått tillatelse om å reise til Tyskland for å fullføre overgangen.

I samme slengen tar vi også med at Liverpool skal ha fått et bud akseptert på Moises Caicedo verdt £110 millioner. Colombianeren ble som kjent ble koblet til United tidligere i vinduet.

Torsdag 10. august

20.10: Ikke direkte United-relatert nå lengre, men vi tar med at David de Gea nå skal være aktuell for Real Madrid.

Etter at Thibaut Courtois pådro seg en alvorlig kneskade på Real Madrid-trening denne uken er den tidligere United-keeperen nå aktuell som belgierens erstatter.

Riktignok er det kun TalkSport som har meldt om Real Madrids interesse hittil, men det var likevel ikke overraskende at spanjolens navn dukket opp i forbindelse med en overgang med Courtois ute i nærmere et år.

18.00: Matej Kovars overgang til Leverkusen virker til å være en permanent overgang. Det er iallfall det som skrives av både tyske Kicker og Fabrizio Romano. Overgangssummen United mottar skal ligge på €9 millioner og skal inneholde en tilbakekjøpsklausul skulle United ønske å hente tsjekkeren tilbake til klubben igjen.

17.00: Der vi tidligere torsdag (se 10.00) skrev om Fulhams interesse for Fred rapporteres det nå fra Fabrizio Romano at Fenerbache er favoritter til å sikre seg den brasilianske midtbanespilleren.

Det skal være et bud med en totalramme på €15 millioner, noe som er det beste United har fått til nå, med Galatasaray også interessert. Så gjenstår det å se om det kanskje ender opp med en budkrig på 30-åringen.

16.40: Det virker å være utvikling rundt Matej Kovars fremtid i United, det skriver Luca Bendoni, som er en del av den italienske overgangsjournalisten Gianluca Di Marzio sitt team rundt overganger som skjer rundt om i verden.

Italieneren skriver på sin Twitter-konto at United har kommet til enighet med Bayer Leverkusen, som ledes av tidligere Liverpool og Real Madrid-spiller Xabi Alonso, men det kommer enda ikke frem om det er snakk om en låneovergang eller en permanent overgang for den tsjekkiske 23-åringen.

16.30: Nye meldinger rundt Harry Kane. Den britiske filialen i Sky melder nå at Tottenham-kapteinen har bestemt seg for å bli i Tottenham denne sesongen, på tross av at Tottenham skal ha akseptert et bud fra Bayern München på sin spydspiss.

Det samme inntrykket sitter også både Laurie Whitwell og David Ornstein i The Athletic med, altså at Kane ønsker å bli i Tottenham også neste sesong.. Samtidig skrives det at etter deres forståelse ikke er noe enighet mellom de to klubbene om en overgangssum.

Siste ord er nok neppe sagt i denne overgangssagaen.

12.00: Vi tar med en nyhet som i denne omgang ikke handler direkte om United, men som fort kan bli sommerens store snakkis på overgangsfronten. Bayern München og Tottenham skal være enige om en overgang for Harry Kane, melder Sky i Tyskland.

Kane var lenge på Uniteds ønskeliste, og kunne havnet på den samme listen neste sesong. Kane har nemlig kun ett år igjen av kontrakten med Tottenham og kunne gått gratis neste sommer. Nå er det opp til Kane selv om han vil dra.

11.25: Overgangsguru Fabrizio Romano kommer med en oppdatering som bekrefter det vi har blitt fortalt. Bayern Münchens Benjamin Pavard er villig til å forlate den tyske storklubben og er lysten på en overgang til United.

Ten Hag og United-ledelsen skal nå være i tenkeboksen og vurdere om de skal gå for Pavard eller Nice-spilleren Jean-Clair Todibo. Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba er en tredje mulighet.

10.00: Onsdag meldte Daily Mails United-journalist Chris Wheeler at Fulham ikke har gitt opp jakten på Fred. Torsdag følger avisen opp med en ny sak, fra Wheelers kolleger Simon Jones og Adam Shergold, om at Fulham har gjenopptatt samtalene med United om en overgang for Fred.

Manchester United skal være enige med West Ham om en overgang for Harry Maguire, men har behov for å selge flere spillere i det inneværende vinduet.

08.20: Manchester United har blitt linket jevnlig til Sofyan Amrabat de siste ukene, men spilleren selv skal være mest lysten på en overgang til Atletico Madrid for å spille under Diego Simeone, skriver den spanske avisen Sport.

Onsdag 9. august

21.05: Chris Wheeler, United-journalisten i Daily Mail, skriver at foruten Maguire til West Ham så nærmer Donny van de Beek seg Real Sociedad, Fred er aktuell for en overgang til Fulham, Ligue 1 eller Saudi-Arabia og Eric Bailly er i samtaler med Al-Nassr og Besiktas – så en oppsummering på at flere kan forsvinne ganske fort nå. Han påpeker også at det kan hende at United må betale Maguire nærmere 10 millioner pund for at han skal dra, for å kompensere for lønnstapet det blir å eventuelt skrive under for London-laget. Crystal Palace-spiller Marc Guehi nevnes også som en mulig Maguire-erstatter.

20.00: Det er «Here We Go» på James Ward-Prowse til West Ham, og så gjenstår det å se om de fortsatt kan tenke seg Scott McTominay, i tillegg til det som ser ut til å bli et kjøp av Harry Maguire. Manchester City skal jo ønske seg Lucas Paqueta fra West Ham, noe som igjen kanskje kan påvirke McTominay-jakten, så det føles nå som om London-klubbens valg kan påvirke Uniteds sommer en del.

16.35: Den tyske journalisten Christian Falk skriver at det er sant at Benjamin Pavard ønsker seg bort fra Bayern og til Manchester United.

16.10: United.no har ikke funnet dette sitatet selv, men det rapporteres at den troverdige franske journalisten Loïc Tanzi, fra L’Equipe, fastslår at det er Benjamin Pavard som er Uniteds førstevalg på stopperplass hvis Harry Maguire selges. United skal ha gjort en del arbeid i kulissene med denne overgangen de siste dagene, men det gjenstår at de sender et bud til Bayern Münchemn, der den 27 år gamle franskmannen har startet flertallet av kampene de siste sesongene.

14.30: Kaveh Solhekol i Sky Sports skriver at Benjamin Pavard ønsker å forlate Bayern München, og at kilder i Tyskland forventer at Manchester United gjør et framstøt på ham hvis Harry Maguire drar. Franskmannen, som kan bekle både høyrebacken og midtstopperplass, skal koste rundt €30-€35 millioner.

14.15: Dette er egentlig gammelt nytt, siden Fred allerede før sommeren ble koblet til Fulham, men vi nevner det uansett: Sky Sports skriver onsdag at Fulham har vært i samtaler med United om signeringen av Fred, og at de fortsatt er håpefulle om å komme til enighet om overgangssum for brasilianeren.

Det skal også være interesse fra Saudi-Arabia, i tillegg til at Galatasaray skal ha hatt et mislykket forsøk med å hente midtbanespilleren.

13.50: Teden Mengi har mottatt et lånetilbud fra den franske klubben Amiens, melder Fabrizio Romano. Både spiller og klubber skal nå være i samtaler om en mulig avtale.

13.40: Manchester United vurderer tre alternativer til å erstatte Harry Maguire, skriver Fabrizio Romano. De tre skal være Jean-Clair Todibo, Edmond Tapsoba og Benjamin Pavard.

Samtaler med Todibo skal allerede være i gang, mens Pavard også sies å være interessert i en overgang.

11.50: Harry Maguire ligger an til å bli solgt til West Ham, og med det trenger United i så fall en ny midtstopper. Jean-Clair Todibo er blitt nevnt som klubbens førsteprioritet, men Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at også Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba er en spiller som United beundrer. 24-åringen har blitt koblet til blant andre Tottenham i sommer.

11.40: Ved siden av Harry Maguire skal også Scott McTominay være aktuell for West Ham, som nylig skal ha fått et bud avslått på skotten. David Ornstein i The Athletic skriver derimot nå at West Ham er enige med Southampton om å signere midtbanespilleren James Ward-Prowse, noe som potensielt kan sette en stopper for en mulig McTominay-overgang til The Hammers.

11.35: Manchester United og West Ham skal ha kommet til enighet om overgangssum på £30 millioner for Harry Maguire. Les mer om det i egen sak her.

08.25: Everton vurderer å komme med et fremstøt på Harry Maguire og dermed gi West Ham kamp om midtstopperen, skriver Mirror.

Ifølge avisen skal United også visstnok være interessert i Evertons midtbanespiller Amadou Onana, selv om Sofyan Amrabat trolig fortsatt må sies å å være Ten Hags førstevalg i den posisjonen.

Tirsdag 8. august

18.13: Dharmesh Sheth fra Sky Sports skriver at Al-Nassr har holdt samtaler med Eric Baillys representanter om en mulig overgang.

Foreløpig har det ikke kommet noe formelt bud, og andre klubber skal være interesserte, skriver Sheth.

Bailly har ikke vært med på Uniteds sesongoppkjøring, og er ikke en del av Uniteds planer.

18.08: Sami Mokbel skriver i Daily Mail at United har planer om å åpne formelle kontraktssamtaler med Aaron Wan-Bissaka.

Den nåværende kontrakten går ut neste sommer (men inkluderer også en forlengelsesopsjon).

Wan-Bissaka så lenge ut til å være på vei bort fra United etter at Ten Hag tok over, og United skal ha vært villige til å selge, men Wan-Bissaka spilte seg inn igjen på laget.

16.17: Harry Maguire kan være på vei bort fra Manchester United, og West Ham ser ut som den mest sannsynlige destinasjonen for den tidligere United-kapteinen, som omtalt bl.a. i denne artikkelen.

I så fall ser det ut til at det fort kan være aktuelt med et stopperkjøp, og mye tyder nå på at den 23 år gamle Nice-stopperen Jean-Clair Todibo er mannen Erik ten Hag & co har pekt seg ut.

RMC-journalist Fabrice Hawkins skriver at United jakter Todibo, og at det pågår diskusjoner med både Nice og med spillerens representanter.

Hawkins skriver at United nå venter på et Maguire-salg, og at Todibo i så fall kan havne i United som Maguires erstatter.

Fabrizio Romano skrev også like etterpå at Todibo er spilleren United vil prioritere å prøve å signere om Harry Maguire forlater klubben.

08.10: Til tross for at Nottingham Forest er i ferd med å sikre seg målvakten Matt Turner fra Arsenal, skal klubben fortsatt være interessert i Dean Henderson.

Ifølge Fabrizio Romano vil Forest prate med United i løpet av de kommende dagene, slik at en overgang fortsatt altså skal være aktuelt.

08.00: Vi starter dagens ryktespalte med Fabrizio Romanos oppdatering natt til tirsdag. Han skriver at Manchester United har planlagt nye samtaler rundt fire spillere som kan være på vei ut:

Harry Maguire og Scott McTominay til West Ham, en låneovergang for Donny van de Beek til Real Sociedad, samt en permanent overgang for Fred, der flere klubber skal være interessert.

I tillegg skriver Romano at Soyfan Amrabat og Jean-Clair Todibo er blant de øverste på Uniteds ønskeliste.

Mandag 7. august

22.10: Jacob Steinberg fra The Guardian skriver at West Han har sendt et bud på 30 millioner pund for Harry Maguire.

22.00: Fabrizio Romano skriver at United har avslått et bud på 30 millioner pund fra West Ham for Scott McTominay. Videre skriver han at det er opp til West Ham om de ønsker å sende et nytt bud eller gå videre.

Forhandlingene for Harry Maguire fortsetter, men en avtale er fortsatt langt unna.

15.52: ESPNs Rob Dawson skriver at det er forventet at Anthony Martial blir værende i United siden klubben ikke har mottatt noe konkret interesse for franskmannen.

15.48: Dharmesh Sheth fra Sky Sports skriver (som flere andre) om West Hams enighet med Ajax om Edson Álvarez, og legger til at det er ventet at West Ham kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente Harry Maguire og Scott McTominay.

13.26: Oppdateringer om keepersituasjonen – litt om Zion Suzuki, Tom Heaton, og Dean Henderson – finner dere i egen sak her.

10.11: Jonny Evans vet ikke om United kommer til å beholde ham når korttidskontrakten går ut, skriver Samuel Luckhurst i lokalavisa.

Han skal ifølge avisa være under kontrakt i minst to uker til, men avtalen går ikke til enden av måneden, og United skal ikke ha bestemt seg for om de skal beholde Evans.

09.51: Denne koblingen er ikke akkurat ny, men Simon Stone fra BBC skriver at Donny van de Beek er i samtaler med Real Sociedad om en permanent overgang.

Det nevnes også at Eric Bailly har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb siden han ikke er i Erik ten Hags planer.

08.52: Mer fra Romano: United skal ha opprettet kontakt for å bli informert om betingelser i en eventuell Jean-Clair Todibo-avtale, men det har ikke vært noen bud eller formelle samtaler på nåværende tidspunkt. Dette vil kun være aktuelt hvis Harry Maguire forlater klubben.

Todibo har blitt koblet til United fra franske kilder både i løpet av de siste dagene og tidligere i sommer. Den 23 år gamle stopperen spiller for Nice.

08.06: Søndag kveld skrev Fabrizio Romano at United forventer at det skjer noe rundt et eventuelt Fred-salg «neste uke» (og mener vel da denne uka). Kilder skal ha garantert 100% at brasilianeren kommer til å forlate klubben.

Forhandlinger vil også fortsette med Real Sociedad om Donny van de Beek, skriver Romano.

07.58: Daily Mails Simon Jones skriver at Burnley er interesserte i å hente Álvaro Fernández på lån.

Sky Sports meldte også om interessen for noen dager siden.

Powered by Labrador CMS