disasi301122

Ryktesaker, uke 27

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 9. juli

18.10: Manchester United utforsker mulighetene for å hente Axel Disasi, melder Fabrizio Romano. Også Newcastle skal være interessert.

Det skal ha pågått samtaler med spillerens representanter i flere uker, men foreløpig skal det ikke ha blitt innledet forhandlinger med Monaco.

16.05: Fred kan forsvinne ut dørene på Old Trafford i sommer og nå skal brasilianeren ha signert med et nytt agentselskap, skriver Fabrizio Romano.

Fulham sies å komme til å by på midtbanespilleren, i tillegg til at saudiarabiske klubber skal være ute etter ham.

Fred skal ha et klart ønske om å spille en større rolle i laget sitt fremover, noe som nok blir enda mindre sannsynlig i United etter signeringen av Mason Mount.

09.10: Ifølge Voetbal International er Twente interessert i å hente Facundo Pellistri på lån. Den nederlandske klubben er imidlertid usikre på om de vil klare å lande en avtale for uruguayaneren.

09.00: Erik ten Hag er innstilt på å selge Harry Maguire, Fred, Scott McTominay og Jadon Sancho i løpet av de to neste ukene, hevder Miguel Delaney i The Independent.

Når det gjelder Maguire skal midtstopperen angivelig være verdsatt til £50 millioner, mens potensielle kjøpere skal tro at han kan gå for £35 millioner. Lønnsbetingelsene kan imidlertid bli en utfordring ved en mulig overgang.

Lørdag 8. juli

14.40: Donny van de Beek utforsker mulighetene for å finne en ny klubb i sommer, skriver Fabrizio Romano. Jose Mourinhos Roma nevnes, men det skal enn så lenge ikke ha vært noe kontakt med den italienske klubben.

12.05: Fabrizio Romano skriver at det ikke har vært noen endringer rundt André Onana-avtalen, etter at det fredag ble sagt at et siste og trolig avgjørende bud kommer snart. En betydelig utvikling kan imidlertid skje snart.

12.00: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United er forberedt på å selge Anthony Elanga for £10 millioner, og at klubben er villige til å lytte til bud på Anthony Martial og Danny van de Beek.

11.55: Ifølge journalisten Jacque Talbot er Rasmus Højlund og Manchester United enige om de personlige betingelsene. Hvis klubbene ikke blir enige om overgangssum, vil spilleren selv gå til Atalanta og legge inn en overgangsforespørsel, skriver han.

09.15: Borussia Dortmund følger fortsatt med på situasjonen til Jadon Sancho, skriver Sky Sports Germany, selv om 23-åringen skal ha et ønske om å fortsette karrieren på Old Trafford.

09.10: Jeremie Frimpong ble en stund koblet til United, før rapportene kom om at klubben ikke vil prioritere en ny høyreback i sommer. Den tyske journalisten Florian Plettenberg skriver imidlertid at United fortsatt følger med på situasjonen til 22-åringen, som skal ha en prislapp på £35 millioner.

Fredag 7. juli

21.03: Rich Laverty har bedre kontroll enn de fleste på det som rører seg innenfor kvinnefotballen, og han skriver at United er i diskusjoner om å signere Lyon-venstreback Perle Morroni.

Det vil ikke være en gratisovergang siden Morroni er under kontrakt til neste sommer, så klubbene må i så fall bli enige om en overgangssum.

25-åringen har spilt i Lyon siden 2021, da hun kom til klubben fra PSG. Hun har elleve landskamper for det franske landslaget, men er ikke med i sommerens VM-tropp.

10.40: Det ser unektelig ut som det nærmer seg enighet mellom Manchester United og Inter med tanke på en overgang for André Onana. United har imidlertid ikke låst deg helt til Inter-keeperen og undersøker fremdeles alternativene Justin Bijlow, David Raya og Diogo Costa, melder Melissa Reddy som følger United for Sky Sports.

Reddy understreker imidlertid at Onana er førstevalget og at det er optimisme hos United med tanke på å få til en avtale. 

09.00: Manchester United har allerede sikret seg Mason Mount, og jobber nå med å få til overganger for både André Onana og Rasmus Højlund. Det betyr at klubben også bør selge unna spillere og Harry Maguire, Jadon Sancho, Fred, Scott McTominay, Antony Martial, Alex Telles, Anthony Elanga og Eric Bailly er alle tilgjengelige for salg, melder avisen Telegraph

08.50: Manchester United holder mulighetene åpne for å hente to keepere denne sommeren, skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

I tillegg til André Onana skal United være interesserte i Urawa Red Diamonds sin unge keeper Zion Suzuki. 

United er fremdeles i dialog med Inter om en overgang for André Onana, mens David de Gea og United-ledelsen skal sette seg ned ved forhandlingsbordet når spanjolen returnerer fra bryllupsreisen.

Dean Henderson og Tom Heaton var tilbake på Carrington sammen med en rekke andre førstelagsspillere, men begge målvaktene kan være på vei bort fra klubben.

Torsdag 6. juli

15.46: David de Gea har twitret en emoji, og så får vel hver av oss bare gjette på hva den egentlig betyr, og om den handler om spanjolens fremtid i United:

12.47: Nytt André Onana-bud ser ut til å være på vei. Les mer i egen sak her.

08.39: David Hytner og Jacob Steinberg skriver for The Guardian at Tottenham har tilbudt Harry Kane en ny kontrakt, en kontrakt som vil være en betydelig forbedring fra hans nåværende kontrakt. Kane selv skal ikke ha noen intensjon om å signere kontrakten nå – i alle fall ikke mens overgangsvinduet er åpent.

08.23: Roma er på jakt etter midtbanespillere, og Fred har blitt nevnt som en mulig kandidat for Mourinho, men han er ikke den eneste United-spilleren som blir koblet til den italienske hovedstadsklubben.

Gianluca Di Marzio skriver at Scott McTominay interesserer Mourinho, siden han alltid har vært en stor beundrer av spilleren, og i tillegg kobles Roma også til (ex-red) Marcel Sabitzer.

Di Marzio nevner ingen summer, men Corriere della Sera (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United ønsker 30 millioner euro (25,6 millioner pund i nåværende kurs) for McTominay, men det er et godt stykke fra summen Daily Mail i slutten av juni meldte at United ville være ute etter. Der ble det nemlig hevdet at United kan være villige til å selge McTominay om det kommer et bud på 40 millioner pund.

Onsdag 5. juli

09.10: United skal ha gjenopptatt interessen for Soyfan Amrabat, og ifølge Simon Jones i Daily Mail står Fiorentina klare til å selge midtbanespilleren for £30 millioner.

Jones hevder 26-åringen er øremerket som erstatter for Fred, som er ønsket av Fulham, i tillegg til at brasilianeren skal ha tiltrukket seg interesse i Saudi-Arabia.

08.20: Ifølge Gianluca Di Marzio har United nå tilbudt (muntlig) €45 millioner for André Onana, men Inter skal fortsatt ønske seg €60 millioner for målvakten.

08.15: Manchester United er en av flere klubber som skal ha vist interesse for RB Salzburgs Oscar Gloukh, hevder The Guardian. Den 19 år gamle midtbanespilleren er i disse dager i Israels tropp i U21-EM, som skal møte England i semifinalen onsdag. 

Andre klubber som skal være interessert er Arsenal, Manchester City, Tottenham, Barcelona, Villarreal, Monaco og AC Milan.

08.10: Arsenal og West Ham har kommet til enighet om en overgang for Declan Rice, melder David Ornstein i The Athletic og Fabrizio Romano. Dermed ligger det an til at midtbanespilleren havner på Emirates, for en totalsum på £105 millioner.

Tirsdag 4. juli

20.55: Robert Sanchez seiler opp som et mulig overgangsmål for United, skriver Daily Mail. André Onana virker å være førstevalget på keeperplass, men prislappen på angivelige £50 millioner gjør at United potensielt kan se seg om etter billigere alternativer.

Ifølge avisen vil Brighton ønske seg £30 millioner for Sanchez. Det skal også være andre Premier League-klubber som har ham på radaren.

Også Feyenoords Justin Bijlow og Eintracht Frankfurts Kevin Trupp nevnes som mulige alternativer, men samtidig fremheves det at Sanchez kan ha en fordel med tanke på Premier League-erfaring.

18.20: Dharmesh Sheth fra Sky Sports sier at Fiorentinas Soyfan Amrabat er en spiller som United ser på og «er klar over». En ny midtbanesignering etter Mason Mount vil imidlertid avhenge av spillersalg, som det ble påpekt i Manchester Evening News tidligere i dag.

Fiorentinas CEO, Joe Barone, skal nylig ha uttalt at de ikke har mottatt noen bud på midtbanespilleren, men at de vil vurdere et salg hvis det skulle komme.

14.52: Manchester United holder mulighetene åpne for en midtbanesignering nummer to denne sommeren, skriver Tyrone Marshall fra Manchester Evening News – men det ser ut til å komme an på hvilke spillere som forsvinner ut.

Med Mount-signeringen i boks så er nå Fred på vei ut, og fremtiden til Scott McTominay er også noe usikker. Hvis sistnevnte skal få lov til å dra, så må United motta et bud som er altfor godt til at de kan avslå det.

I så fall vil det også være behov for en ekstra midtbanespiller, og United følger med på flere spillere. Lokalavisa videreformidler at det er rykter om Sofyan Amrabat (som vi også nevnte i gårsdagens ryktesak), og Marshall skriver til slutt at United er en av flere Premier League-klubber som følger med på situasjonen rundt Southamptons Roméo Lavia.

08.01: Ifølge Fabrizio Romano stemmer det ikke at United har lagt inn et bud på 35 millioner euro (30 millioner pund i nåværende kurs) for Rasmus Højlund. Atalanta ønsker 60/70 millioner euro for dansken.

Højlund skal være høyt på Uniteds liste, og 20-åringen er selv lysten på overgangen, men United kommer ifølge Romano ikke til å overbetale for å sikre seg Atalanta-spissen.

Mandag 3. juli

22.00: United og Inter skal fortsatt være i diskusjoner om en overgang for Andre Onana. Mandag kveld melder CBS Sports at United kan få konkurranse om sisteskansen fra klubben Al Nassr som skal ha kommet med en gullkantet tilbud til Onana. Den omtalte Kklubben fra Saudi-Arabia er for øvrig den samme som hentet Cristiano Ronaldo etter at portugiseren ble fristilt fra kontrakten med United. 

17.20: Vi nevner det, men tar det likevel med en stor klype salt: Fiorentinas Sofyan Amrabat skal være enig med Manchester United om de personlige betingelsene. Dette melder det italienske nettstedet La Nazion. Amrabat var en del av Utrecht-stallen da Ten Hag var manager der, men vi noterer oss samtidig at ingen av de troverdige United-journalistene har meldt om denne linken. 

17.10: Manchester United og Marcus Rashford skal nærme seg enighet om ny kontrakt, melder Daily Mail. Samtidig melder tabloidavisen at Ten Hag jakter en ny spiss og Randal Kolo Muani og Rasmus Højlund nevnes som de mest aktuelle alternativene.

Daily Mail omtaler også kort keepersituasjonen og mener Inters Andre Onana, sammen med Feyenoords Justin Bijlow og Kevin Trapp fra Eintracht Frankfurt, er de mest aktuelle alternativene. 

15.25: Fabrizio Romano med en liten oppdatering på André Onana: United skal fortsatt ikke ha lagt inn bud på Inter-målvakten, men samtalene om en mulig overgang fortsetter.

Han skriver også at Justin Bijlow er et alternativ.

 

14.10: Bart Verbruggen er en av målvaktene som har blitt koblet med en overgang til Manchester United i sommer, men nå bekrefter Brighton at de har signert 20-åringen fra Anderlecht.

13.55: Sky Sports skriver at United fortsatt er i samtaler med Atalanta om signeringen av Rasmus Højlund, men at det er et gap mellom summen de to klubbene mener dansken er verdt. 20-åringen skal selv ønske en overgang til Old Trafford.

Videre skriver kanalen at United vil bevege seg til andre alternativer hvis de føler at Atalanta overpriser ham, og navngir Randal Kolo Muani som en mulighet.

En keeper er også høyt oppe på ønskelista, med André Onana som det heteste alternativet per nå.

Det skal imidlertid være en følelse av at Inter-målvakten kan bli for dyr og at klubben fortsetter å se på andre muligheter.

12.35: Erik ten Hag skal ha informert André Onana om at United vil gjøre «alt de kan» for å signere ham i sommer, skriver Gazzetta Dello Sport (her gjengitt av Manchester Evening News). Inters CEO, Beppe Marotta, bekreftet nylig Uniteds interesse for målvakten, men enn så lenge skal det ikke ha tikket inn noe bud.

08.05: Ifølge Neil Custis i The Sun forbereder Manchester United et andre bud på £40 millioner for Rasmus Højlund, etter tidligere å ha fått et £30 millioners bud avslått.

I samme sak skriver Custis at United har et sterkt ønske om å selge Anthony Martial, Harry Maguire og Scott McTominay, i tillegg til at Ten Hag skal håpe å få solgt Fred til Fulham for £15 millioner.

Powered by Labrador CMS