Juventus v AC Milan - Serie A

Ryktesaker, uke 21

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 28. mai

14.35: Manchester United har fortsatt følere ute på Adrien Rabiot og har ifølge italienske Romeo Agresti i GOAL holdt undersøkende samtaler med franskmannens representanter. Det ligger ikke noe mer i det akkurat nå, men nå som sesongen nærmer seg slutt vil nok ryktene rundt den franske landslagsspilleren ta seg opp igjen.

12.30: United skal ha utløst klausulen i kontrakten til Mary Earps, kåret til verdens beste keeper, som binder henne til United neste sesong, skriver The Athletic. Fremtiden til Alessia Russo og Ona Batlle er usikker, og nettstedet skriver at Batlle var. villig til å fortsette, men at utenlandske storklubber har tilbudt henne mer enn dobbelt av det United har tilbudt.

09.10: Journalist Sam Pilger skriver for flere aviser og nettsteder, men for Optus skriver han at Harry Kane vil være interessert i en overgang til United, men at United er klar over at det kan bli vanskelig å få ham fra Tottenham. United skal være skeptiske til å betale 120 millioner pund for en Victor Osimhen, som ikke har Premier League-erfaring. Det skal være økende tro på at det er mulig å signere Mason Mount, men at prisen for Declan Rice – rundt 100 millioner pund – gjør det vanskelig denne sommeren. United jobber med et utgangspunkt om at de har 100 millioner pund å kjøpe for, resten krever salg og det mulige kjøpet av Kim Min-jae kan dermed være avhengig av at United klarer å selge Harry Maguire for en ok sum. Aaron Wan-Bissakas utvikling denne sesongen kam ha utsatt behovet for en ny høyreback, for eksempel Jeremie Frimpong. Pilger understreker også at Ten Hag overhodet ikke ønsker Neymar.

09.00: The Suns Alan Nixon skriver at Amad Diallo kan være villig til å reise tilbake til Sunderland neste seong hvis Tony Mowbray fortsetter som manager, men at et utlån til Nederland også er et alternativ – selv om mange United-supportere ønsker ham tilbake som en del av førstelagstroppen.

08.45: Simon Jones i Daily Mail har oppsummert situasjonen rundt en del spillere, og skriver at United tror at prisen for Harry Kane vil ende på 100 millioner pund, at Arsenal vil by 90 millioner for Declan Rice, men at West Ham forventer mer og tror at United er villig til å betale 120 millioner pund for midtbanespilleren. Det understrekes også at Chelsea vil forlenge med Mason Mount, men at klubben ikke har klart å bli enig med spilleren om ny kontrakt. Chelsea ønsker 75 millioner pund.

08.30: I et intervju med Viaplay sier Erik ten Hag at han forventer at Marcus Rashford skriver under på en ny kontrakt med United. Den nåværende går ut sommeren 2024. – Han vil det, klubben vil det, han er et barn av klubben, så jeg tror det kommer til å skje, sier United-manageren.

Ten Hag sa også at det neste målet for Rashford nå er 40 scoringer i én sesong.

Lørdag 27. mai

18.00: Den portugisiske journalisten Bruno Andrade er kanskje mest kjent for å være god på brasilianske spillere, men nå skriver han at både United og Newcastle har varslet Napoli at de er villig til å betale utkjøpsklausulen til Kim Min-jae, og at Newcastle er i førersetet.

07.45: Daily Mirrors John Cross skriver at Declan Rice skal foretrekke en Arsenal-overgang i sommer. United skal også være interesserte, men så gjenstår det å se på prisen. Ifølge Cross står West Ham på at de vil ha 100 millioner pund for 24-åringen. Tidligere denne uka ble det rapportert at Mason Mount, som også kobles til flere klubber, foretrekker en United-overgang.

Fredag 26. mai

18.05: Miguel Delaney i Independent skriver, som det er blitt nevnt tidligere, at Manchester United leder an i jakten på Mason Mount, foran Liverpool og Arsenal. Den største utfordringen er imidlertid å komme til enighet om pris.

Ifølge Delaney ønsker Chelsea minst 55 millioner pund for 24-åringen, en sum United ikke ønsker å betale slik situasjonen er nå. Han skriver imidlertid at det er grunn til å tro at en avtale til slutt vil landes, selv om klubbene per nå er et stykke unna hverandre.

09.44: Ikke noe særlig nytt her, men Sky Sports skriver at Harry KaneMason Mount og Declan Rice alle er på Uniteds ønskeliste før sommervinduet, men at det er usannsynlig at alle tre kommer. Kane skal være Uniteds hovedmål.

Arsenal er fortsatt regnet som den mest sannsynlige destinasjonen for Rice, mens Chelsea fortsatt håper å få Mount til å signere en ny kontrakt.

Det er ventet at Mauricio Pochettino kommer til å holde samtaler med Mount etter å ha blitt ansatt som Chelseas nye manager, noe som kan forandre dynamikken i Mounts situasjon.

Torsdag 25. mai

17.09: Ona Batlle ser ut til å være tapt for United. Normalt troverdige Jamie Spencer følger opp rapportene som United.no skrev en egen sak om onsdag, og skriver at den spanske høyrebacken kommer til å forlate United til fordel for Barcelona når kontrakten går ut ved slutten av sesongen.

14.17: Ikke alltid like pålitelige Corriere dello Sport (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Kim Min-jae kommer til å fly til Manchester når overgangsvinduet åpner for å fullføre overgangen til Old Trafford. 26-åringen venter nå tålmodig på at vinduet skal åpne, og det snakkes om en overgangssum på 58 millioner euro (50,3 millioner pund i nåværende kurs).

Det har tidligere blitt hevdet at en overgang er i nærheten av å bli fullført, og at et hus i Manchester-området allerede er i boks for Kim, men foreløpig har det kommet lite fra engelsk presse om temaet.

12.19: Sami Mokbel i Daily Mail skrev onsdag om Uniteds Mason Mount-interesse, og nå skriver han at United har blitt med i kampen om Declan Rice (som for øvrig har vært god venn med Mount i årevis).

En sum på rundt 100 millioner pund blir antatt å være nok til å friste West Ham.

Arsenal er i førersetet, men Arsenals utgangspunkt før forhandlingene er mer enn 10 millioner unna det Rice verdsettes for av West Ham. Chelsea er også interesserte, men Rice har vært tydelig på at han ønsker å spille i Champions League neste sesong.

08.01: Uniteds angivelige interesse for Adrien Rabiot ble omtalt i Frankrike forrige uke, og Fabrizio Romano skriver nå at United fortsatt er interesserte i 28-åringen – som er på utgående kontrakt etter en god sesong for Juventus.

Mange klubber skal være med i kampen om Rabiot – Bayern nevnes som en klubb som har sansen for franskmannen – og det skal være usannsynlig at Rabiot signerer Juventus’ nye kontraktstilbud.

07.58: Tom Roddy og Paul Hirst i The Times skriver at United er ventet å legge inn et tidlig bud på Mason Mount. Liverpool, Arsenal og Bayern München nevnes som andre interesserte klubber.

De skriver videre at Chelsea verdsetter Mount til rundt 70 millioner pund, men at noen interesserte parter mener kostnaden bør ligge nærmere de £47,5 millionene Chelsea betalte for Raheem Sterling sist sommer.

Onsdag 24. mai

21.24: Mer om Mason Mount i denne artikkelen, etter at det nå har blitt meldt at 24-åringen foretrekker en United-overgang om han forlater Chelsea.

20.29: Fabrizio Romano melder at det er progresjon i samtalene om å forlenge kontrakten til Diogo Dalot. Samtalene har pågått en stund, og går veldig bra, og er nå på vei inn i sluttfasen, ifølge Romano.

Situasjonen til Aaron Wan-Bissaka må avklares, sier Romano videre. 25-åringen var til salgs i januar, men formen senere kan ha fått Ten Hag til å revurdere, og kanskje vil heller andre posisjoner nå prioriteres.

Ellers gir Romano uttrykk for at rapportene om United-interesse for Mason Mount stemmer (men at Arsenal og spesielt Liverpool også er interesserte), og at Erik ten Hag er overbevist om at Harry Kane ville vært perfekt for nederlenderens United-prosjekt.

17.31: Jacob Steinberg i The Guardian skriver at United kommer til å prøve å legge inn bud så tidlig som mulig på Harry Kane denne sommeren.

Klubben er klar over at det ikke blir enkelt å overbevise Daniel Levy om å la Kane forlate Spurs, og det blir snakket om at Levy kan komme til å velge å beholde Kane til tross for at Tottenham da risikerer at toppscoreren drar gratis neste sommer. United tror at det å signere Kane kan gjøre dem til tittelutfordrere, og er derfor klare til å gjøre et forsøk likevel, skriver Steinberg.

United ønsker ikke å bruke hele sommeren på å jakte Tottenham-spissen, så derfor vil de prøve seg tidlig, og håpe at de kan overbevise Levy om å selge.

Mer informasjon fra samme artikkel:

  • Victor Osimhen er også på ønskelista, men blir trolig for dyr. United er skeptiske til å bruke over 100 millioner pund på Osimhen siden det ikke er noen garanti for at han vil fungere like godt i Premier League.
  • Rasmus Højlund er en billigere løsning, men blir ikke sett på som klar til å være et førstevalg neste sesong. United tror de må hente enda en spiss i tillegg hvis de henter Højlund.
  • United tror de har en god sjanse til å signere Mason Mount, mens Arsenal og Liverpool også er interesserte.

16.43: Ona Batlle ser ut til å være på vei bort. Les mer i egen sak her.

09.45: Manchester United vil komme med et bud på 55 millioner pund for Mason Mount, hevder Daily Mail. Den offensive midtbanespilleren går i sommer inn i sitt siste kontraktsår med Chelsea, og med mindre han kommer til enighet om en forlengelse ligger det an til å gå mot et salg.

Ved siden av United skal også Liverpool og Arsenal være interessert i 24-åringen, som Chelsea selv angivelig har verdsatt til 85 millioner pund.

09.15: Mohammed Kudus er ikke angrepsspilleren som blir hyppigst nevnt, men han er i alle fall én av dem som er blitt koblet med en overgang til Manchester United i sommer.

Nå indikerer 22-åringens agent, Jennifer Mendelewitsch, at han trolig vil være tilgjengelig for en overgang bort fra Ajax.

– Jeg tror det er best for både Ajax og Mohammed med en overgang for ham nå. Nå er rett tidspunkt, sa hun nylig til De Telegraaf.

The Athletic hadde også nylig en sak på at Arsenal og Newcastle, ved siden av United, følger med på Kudus, og at det trolig må legges 40 millioner pund på bordet for å sikre signaturen.

08.15: Ifølge Sky Germany-journalisten Florian Plettenberg er Bayer Leverkusens Moussa Diaby på radaren til Manchester United. Leverkusen skal angivelig verdsette kantspilleren, som har notert seg for 17 mål og 14 målgivende denne sesongen, til mellom 70 og 80 millioner euro.

Tirsdag 23. mai

19:10: Fabrizio Romano henger seg på det mange har nevnt tidligere, nemlig at det ikke har vært noe form for forhandlinger mellom United og PSG for Neymar. Han bekrefter også United ikke er interessert i å signere brasilianeren på nåværende tidspunkt.

Så da kan vi kanskje legge dette overgangsrykte dødt?

Ifølge Solhekol er det United som har blitt kontaktet av mellommenn om mulighetene for å kunne signere Neymar i sommer, og at det også er flere klubber som har fått høre at 31-åringen kan være aktuell for en overgang.

På nåværende tidspunkt skal imidlertid Neymar ikke være et overgangsmål for Erik ten Hag og United.

10.20: Neil Custis i The Sun skriver at Erik ten Hag og Manchester United er i ferd med å miste tålmodigheten med Anthony Martial og at franskmannen kan forsvinne.

Også overgangsjournalisten Ekrem Konur melder at United er villige til å la ham dra, og at klubber fra Premier League og Ligue 1 er interessert i signaturen til 27-åringen. Aston Villa er en klubb som han nevner følger med på situasjonen.

08.00: David Moyes og West Ham skal ønske å hente inn forsterkninger i forsvarsrekka i sommer, og ifølge Daily Mail er Aaron Wan-Bissaka blitt satt på ønskelista. Ved siden av West Ham skal høyrebacken også ha tiltrukket seg interesse fra Crystal Palace, klubben han ble hentet til United fra i 2019.

Mandag 22. mai

22.00: Til tross for at franske L’Equipe skriver at United ønsker Neymar (se ryktet nedenfor), går Mark Ogden fra ESPN rett på sak og skriver at United ikke ønsker en avtale med brasilianeren slik ting er i dag.

20.45: PSG og Manchester United har innledet samtaler om muligheten for å bringe Neymar til Old Trafford, ifølge en rapport fra L’Equipe. (HER oversatt til engelsk).

31-åringen vurderer seriøst å forlate den franske hovedstaden etter å ha sikret en rekordovergang på 222 millioner euro fra Barcelona til PSG for seks år siden. Videre vil ikke PSG komme i veien for spillerens ønske om å forlate. Neymar er bundet til en kontrakt med PSG som går ut i 2027, men den franske klubbens ønske om å sette Kylian Mbappé foran og i sentrum av sin sportslige strategi faller ikke brasilianeren i smak.

L’Equipe hevder at flere Premier League-klubber har inngått samtaler med PSG angående Neymar, og de som er lengst fremme på dette stadiet er med Manchester United. Den brasilianske midtbanespilleren Casemiro (31) skal angivelig presse på for at Neymar skal bli med ham.

Manchester United foretrekker et lån mens PSG foretrekker å gi slipp på Neymar med en permanent overgang. Det er ventet et møte mellom PSG Sporting-rådgiver Luis Campos og spillerens følge. L’Equipe legger til at Chelsea fortsatt overvåker spillerens situasjon, men deres manglende evne til å kvalifisere seg til Champions League kan vise seg å være skadelig for deres forsøk på å signere Neymar.

19.30: United er fortsatt interessert i å signere Marcel Sabitzer permanent. Dette skriver Florian Plettenberg, reporter og moderator for Sky Sport. Bayerns prisvurdering av midtbanespilleren er opptil 25 millioner euro.

Akkurat nå pågår det ingen samtaler eller forhandlinger på grunn av usikkerhet rundt Uniteds eierskap. Videre skriver han at Uniteds største prioriteringer er en ny stopper og en ny spiss. Etter dette følger sentral midtbanespiller.

11.50: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News gjentar det som ble skrevet i The Telegraph i går, at Nottingham Forest ønsker å hente Dean Henderson på en permanent avtale i sommer. Ifølge Luckhurst er Forest forberedt på å betale opp mot 30 millioner pund for å lande en avtale for målvakten.

08.10: Aston Villa ser på mulighetene for å hente Anthony Martial på lån, skal vi tro Football Transfers. Nettstedet hevder at franskmannen ikke er i Erik ten Hags planer for neste sesong, og at Villa vurderer å komme med en forespørsel om å hente ham på lån, med en kjøpsopsjon etter et år.

08.05: Dusan Vlahovic kan finne på å forlate Juventus i sommer, og søndag skrev Fabrizio Romano at Manchester United er en av klubbene som fortsatt er med i jakten på spissen. Selv om lite per nå tyder på at han er blant de øverste navnene på ønskelista. Chelsea og Bayern München kobles også til serberen.

Powered by Labrador CMS