Røper tjuvtriks mot Eriksen: – Tror jeg lyktes!

Publisert Sist oppdatert
Christian Eriksen og Victor Lindelöf er gode kompiser på klubblaget, men når de møtes med sine landslag er det blodig alvor.

Onsdag var det en aldri så liten naboduell da Victor Lindelöfs Sverige møtte Rasmus Højlund og Christian Eriksens Danmark i Parken.

Lindelöf spilte den første omgangen for Sverige, og gjorde da sitt for å forsøke å stoppe sine danske United-lagkamerater.

Blant annet en gang da Danmark fikk frispark like utenfor 16-meteren og Eriksen sto klar ved ballen, skal Lindelöf ha prøvd seg på litt «mind games».

– Jeg prøvde å forstyrre litt. Jeg vet hvor bra høyrefot han har, så jeg ville komme inn i hodet hans, sier Lindelöf.

– Jeg tror jeg lyktes, fordi Robin (Olsen) tok den!

Til tross for å være gode venner gjennom klubblaget, synes ikke Lindelöf det er er noe problem å bruke litt skitne triks når de møtes med sine landslag.

– Det synes jeg ikke, og som sagt så tror jeg at jeg lyktes ganske bra. 

– Det er klart det er vanskelig å møte lagkamerater som man treffer hver dag og er gode venner med. Men der ute på banen så gjør vi alt for landene våre for å vinne kampen. 

– Og det er klart at det artig å forsøke å komme med noen triks!

Kanskje lyktes Lindelöf med det mens han var ute på banen.

Han ble imidlertid byttet ut i pausen, og fra benken måtte han se Eriksen bli matchvinner for Danmark da han banket inn 21-målet like før slutt med et praktfullt langskudd.

Powered by Labrador CMS