Røper Ratcliffe-samtaler: – Vil være en del av prosjektet

Publisert Sist oppdatert

Sir Jim Ratcliffe har siden sitt inntog ikke lagt skjul på sine ambisjoner for Manchester United.

Det gleder nok kaptein Bruno Fernandes, som i et intervju med den portugisiske avisen A Bola ikke legger skjul på ambisjonene for seg selv og klubben, uten at han trenger å bli lovet trofeer av den grunn.

– Jeg har alltid sagt til klubben at jeg ikke ønsker å bli lovet at vi skal bli mestere, fordi uansett hvilken klubb jeg går til, så forventer jeg ikke å bli lovet noe som en ikke kan oppfylle fra starten av.

– Det jeg alltid har bedt om og det jeg ønsker fra klubben er at vi skal være konkurransedyktige.

Den offensive midtbanespilleren forteller at han og resten av spillerne hver for seg har møtt Ratcliffe og hans INEOS-team, hvor han ga klart uttrykk for hva han ønsker og forventer.

– Jeg ønsker å være konkurransedyktig, jeg ønsker å konkurrere og jeg ønsker å vinne.

– Jeg har allerede hatt et møte med de nye eierne. De ønsket å møte spillerne og har gjort det individuelt, og da var akkurat det meldingen jeg sendte. 

Sir Jim Ratcliffe har med sitt team snakket individuelt med alle spillerne i klubben.

– Jeg ønsker å bli her, jeg ønsker å være en del av et prosjekt som har føtter, bein, overkropp og hode, alt som trengs slik at vi kan konkurrere med Manchester City, Arsenal og Liverpool, som er klubbene som har sett best ut.

For Fernandes legger ikke skjul på at årets sesong har vært skuffende, spesielt med tanke på oppturen forrige sesong.

– Etter i fjor, da jeg syntes vi hadde en god sesong med tanke på forventingene våre og mine, da var jeg klar over at vi ikke kom til å være på samme nivå som Liverpool og City nå. Men jeg tenkte at vi kunne konkurrere med dem eller være nærmere.

– Men fra forrige sesong til denne har det ikke vært den kontinuiteten som vi burde ha her, som ville gjort oss enda mer konkurransedyktige, slik at ville hatt større sjanser å kjempe om topplasseringene.

Powered by Labrador CMS