DE UTLÅNTE:

Reddet poeng med sitt første mål på 1406 dager

Her er en gjennomgang av hvordan det gikk med de utlånte som var i aksjon i helga.

Huddersfield 1-1 Ipswich

Brandon Williams ble byttet inn til andre omgang og ble avgjørende for at Ipswich fikk med seg et poeng borte mot Huddersfield.

I det 87. minutt dukket nemlig 23-åringen opp inne i feltet og stupte inn 1-1-scoringen - hans første nettkjenning siden han scoret for Manchester United i 3-3-kampen mot Sheffield United 24. november 2019.

Etter kampen sa manager Kieran McKenna følgende om målscoreren.

– Brandon kom inn (i pausen) og det var fint for ham å få målet sitt. Han var god og aggressiv mot slutten av kampen, noe hele laget var, og det var en av de mest gledelige tingene fra kampen.

Ipswich er fortsatt nummer to i Championship etter helgens runde, to poeng bak Leicester.

Hibernian 0-0 Dundee FC

Will Fish spilte som vanlig hele kampen i midtforsvaret da Hibernian spilte 0-0 mot Dundee FC og unngikk tap i fjerde ligakamp på rad.

I tre av disse kampene har Hibernian holdt nullen, noe Fish selvfølgelig skal ha sin del av æren for.

Av Edinburgh Evening News får midtstopperen 6 på børsen etter kampen mot Dundee.

– Måtte til tider være på tærne for å holde Dundees livlige fronttoer i sjakk, er den korte kommentaren fra lokalavisen.

Uavgjortresultatet gjør at Hibernian står med 8 poeng på sju kamper, og ligger som nummer seks på tabellen.

NYTT RENT BUR: Will Fish bidro igjen til at Hibernian holdt nullen.

Almeria 3-3 Granada

Det var duket for et skikkelig bunnoppgjør i La Liga da nummer 20 på tabellen, Almeria, fikk besøk av nummer 19, Granada.

I løpet av fire minutter scoret colombianeren Luis Suarez hat trick og sendte Almeria opp i 3-0 like før hvilen.

I pausen ble det gjort grep, og Álvaro Fernández var en av tre spillere som ble byttet inn for Granada.

Det skulle vise å lønne seg, for i løpet av den andre omgangen hentet Fernández & co inn tremålsledelsen, i en kamp som altså endte 3-3.

Selv hadde Fernández en gigantmulighet til å sikre seieren elleve minutter på overtid da en retur havnet hos 20-åringen på 13-14 meter, men skuddet gikk dessverre på innsiden av stolpen og ut.

Álvaro Fernández i Dublin
NÆR Å BLI MATCHVINNER: Álvaro Fernández.

Getafe 0-0 Villarreal

Mason Greenwood startet på benken men kom også han inn i pausen da Getafe spilte 0-0 mot Villarreal.

Kampen ble preget av et rødt kort til Villarreals Alex Baena halvveis ut i første omgang, men verken Greenwood eller hans lagkamerater maktet altså å utnytte at de spilte mot en mann mindre i godt over en time.

Greenwood kom på sin side ikke til de største mulighetene, annet enn et løst skudd tre minutter på overtid som var keepermat.

Det ene poenget gjør at Getafe nå er nummer 11 i La Liga med sine 9 poeng.

0-0 MOT TI MANN: Mason Greenwood og Getafe klarte ikke å utnytte overtallet mot Villarreal.