Reagerer mot Fulhams Fernandes-stikk: – De burde beklage

Publisert Sist oppdatert

Etter 1-2-tapet for Fulham forrige helg gikk det et klipp av Bruno Fernandes viralt, der portugiseren ble taklet, ble liggende og ta seg til ankelen, før han raskt var oppe igjen og ropte etter ballen.

Fernandes kommer åpenbart ikke godt ut av videoen i seg selv. Det som ikke blir vist er derimot at United-kapteinen i etterkant av dette angrepet trøblet resten av kampen, noe som også gjorde ham usikker til onsdagens FA-cupkamp mot Nottingham Forest.

Allikevel tok Fulham seg friheten til å dele videoen på sin offisielle TikTok-konto, med den sarkastiske beskjeden «så glad han er ok...».

På pressekonferansen før møtet med Manchester City fikk Erik ten Hag spørsmål om Fulhams påfunn.

– Jeg visste ikke dette. Hvis de gjorde det ville jeg sagt at det ikke er riktig.

– Det er virkelig ikke riktig at en klubb kommer med en slik melding. Helt ute av kontekst og feil. De burde beklage for dette.

Fernandes fikk igjen tøff behandling under onsdagens kamp mot Forest.

Nå mener Ten Hag at dommerne må gjøre mer for å beskytte portugiseren.

– Motstandere sikter seg inn på ham, spesielt etter lørdag. Jeg mener de burde beskytte ham. De hadde en mulighet fra starten av kampen - det var så åpenbart.

– På lørdag synes jeg det definitivt var frispark. Det ble feiltolket av media, noe sosiale medier kan ta skylden for. Men motstandere sikter seg inn mot ham, og det er ikke rett. 

TAR KAPTEINEN SIN I FORSVAR: Erik ten Hag.

I likhet med flere har Fernandes kanskje ikke prestert opp mot sitt beste i det siste.

Ten Hag er uansett tydelig på at kapteinen en sentral brikke i hans lag.

– Med tanke på fotballferdighetene er han så kreativ med å skape sjanser på siste tredel. Han kan score mål, produksjonen, og hans bidrag i forsvar også. Måten han leser spillet på og presser.

– Han er også et eksempel når det kommer til løping og forsvare spillerne rundt ham, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS