Jadon Sancho med ballen i august 2023.

Flere United-journalister:

– Rashford, Shaw og Maguire har oppfordret Sancho til å si unnskyld til Ten Hag

PFA skal også ha tilbudt seg å megle i konflikten.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld skrev Daily Mirrors David McDonnell og ESPNs Rob Dawson at flere av Jadon Sanchos lagkamerater skal ha oppfordret ham til å avslutte konflikten med Erik ten Hag ved å beklage oppførselen sin. 

Marcus Rashford, Luke Shaw og Harry Maguire navngis som spillere som har bedt Sancho om å svelge stoltheten sin, og si unnskyld til Ten Hag etter at han i en Twitter-melding beskyldet manageren for å lyve om at Sancho ble utelatt mot Arsenal på grunn av det 23-åringen har vist på trening. 

Rashford, Shaw og Maguire skal ha gitt uttrykk for at den konflikten bare kan ha én vinner, og har gitt råd om at Sancho bør si unnskyld slik at han potensielt kan redde United-karrieren, og kan få begynne å spille igjen.

I tillegg til at Sancho ikke har blitt vurdert som et alternativ i de siste kampene, så skal han også være bannlyst fra alle områdene til Uniteds førstelag på Carrington, inkludert garderoben og kantina. Han trener for tida alene med klubbtrenere på akademiets baner.

I tillegg til egne medspillere, så skal også spillerorganisasjonen PFA prøve å løse konflikten. De skal ifølge ESPN og The Times ha tilbudt seg å megle mellom Sancho og Ten Hag.

Sancho har for øvrig tilsynelatende tatt seg en pause fra Instagram.

Erk ten Hag og Jadon Sancho.
I KONFLIKT: Erik ten Hag og Jadon Sancho.
Powered by Labrador CMS