Casemiro i aksjon for Brasil mot Venezuela.

Positivt skadenytt for United – Casemiro tilbake i trening for Brasil

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag og Manchester United fryktet trolig det verste da det kom rapporter fra Brasil om at Casemiro sto over lørdagens landslagstrening etter en vond smell i ankelen.

31-åringen hadde smerter etter en mislykket takling underveis i førsteomgangen mot Venezuela. Brasils landslagstrener sa ifølge Globo at Casemiro ba om å bli byttet ut etter situasjonen, men midtbanespilleren ble værende på banen i ytterligere en snau time.

Sent søndag kveld skrev Globo at midtbanegeneralen var tilbake på treningsfeltet, og at undersøkelsene dermed har gitt gode resultater.

Avisen skriver at Uniteds midtbanegeneral trolig blir å finne i startelleveren når Brasil møter Uruguay natt til onsdag skandinavisk tid.

Skader på en rekke nøkkelspillere har skapt hodebry for ten Hag i sesonginnledningen. Særlig i forsvarsrekka har nederlenderen vært nødt til å gjøre sporadiske endringer. 

I den siste seriekampen før landslagspausen ble Casemiro tatt av banen til pause på stillingen 0-1 hjemme mot Brentford. 

Den brasilianske trofégrossisten har levert et stykke unna sitt sedvanlige nivå i sesongens første to måneder, men 31-åringen har likevel funnet veien til nettmaskene fire ganger. Det er flest blant samtlige United-spillere.

Powered by Labrador CMS