TILBAKE: Harry Maguire skal være klar til dyst.

Positivt skadenytt før Coventry-kampen

Uniteds skadeliste har skapt hodebry for Erik ten Hag denne sesongen, men nå kan en etterlengtet positiv nyhet komme nederlenderens vei.

Publisert

Uniteds skadeliste er langt som et vondt år. Spesielt utsatt er det bakre leddet. 

Med Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Raphaël Varane ute og Jonny Evans usikker, gjenstår bare Willy Kambwala og Harry Maguire som rene stopper alternativer. Sistnevnte har også vært usikker, etter at han pådro seg en lårskade i 2-2-kampen mot Bournemouth. 

Nå skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at den tidligere kapteinen er tilgjengelig til FA-cupens semifinale mot Coventry på søndag. 

Maguire ble ikke observert på tirsdagens trening. Det skal ha vært for å ikke ta noen unødvendige risiko med 31-åringens helse.

Maguire og Højlund under en treningsøkt 15. februar.
IKKE PÅ TRENING: Harry Maguire ble ikke sett på tirsdagens trening, men skal likevel være spilleklar til søndagens oppgjør mot Coventry.

FA-cupen er Uniteds eneste mulighet til trofé denne sesongen. Rødtrøyene er store favoritter til å ta seg til finalen. Der vil de møte Chelsea eller Manchester City. 

Dermed kan vi få en reprise fra fjorårets finale.

Luke Shaw som kunne vært et alternativ på stopperplass er også ute med skade. United møter Coventry søndag klokken 16.30 på Wembley.

Powered by Labrador CMS