VERDENS DYRESTE: Paul Pogba ble verdens dyreste spiller da han kom fra Juventus til United i 2016. United betalte overgangssummen til Juventus i flere år, før franskmannen omsider fikk dra tilbake til Torino. Helt gratis. For andre gang.

Pogba risikerer fire års utestengelse

Påtalemyndighetene i Italia ber om opptil fire års utestengelse for den tidligere United-spilleren for brudd på dopingreglene. 

Publisert

Påtalemyndigheten i det italienske anti-dopingbyrået har bedt om opptil fire års utestengelse for Paul Pogba etter at den tidligere United-spilleren avga en positiv dopingprøve i forbindelse med Juventus sin kamp mot Udinese 20. august i år, melder nyhetsbyrået AP. 

Fire års utestengelse er standard straff i slike saker, men straffen kan reduseres i tilfeller der utøveren kan bevise inntak av forbudte preparater ikke var gjort med viten og vilje, at det er fare for at prøven kan ha vært forurenset eller at utøveren bidrar med betydelig assistanse og hjelp til etterforskerne. 

I TRØBBEL: Paul Pogbas positive dopingprøve fra august skaper store problemer for franskmannen.

Paul Pogbas karriere i United fikk en sørgelig slutt, og franskmannen endte opp i Juventus sommeren 2022, akkurat som første gangen han forlot United da Sir Alex Ferguson var manager. 

Returen til Torino-klubben har imidlertid vært et eneste sammenhengende mareritt for Pogba med gjentatte skadeproblemer og nå en mulig dopingdom som kan sette punktum for karrieren dersom han blir ilagt maksimumsstraffen på fire år. 

Pogba ble i sin tid verdens dyreste spiller da han ble solgt fra Juventus til United sommeren 2016 for like i underkant av 90 millioner pund.

Powered by Labrador CMS