Christian Eriksen jubler etter EM-målet sitt mot Slovenia for landslaget til Danmark. 16. juni 2024.

Poengdeling mellom Danmark og England

Publisert Sist oppdatert

Lagene som møttes i semifinalen i EM 2020 delte poengene torsdag kveld. 

Luke Shaw og Kobbie Mainoo er begge en del av Englands tropp, men ingen United-spillere var å se på banen for England. Shaw er fortsatt ute med skade, mens Mainoo satt hele kampen på benken.

Christian Eriksen og Rasmus Højlund var klare for å kjempe mot oddsen og kapre viktige poeng for Danmark fra start. Højlund fikk 67 minutter, mens Eriksen fikk 82. 

Harry Kane sikret England ledelse etter 17 minutter, før Morten Hjulmand banket ballen i mål fra 30 meters avstand. Til tross for flere store sjanser, ble dette kampens eneste mål.

Lagene er i gruppe C sammen med Serbia og Slovenia. Serbia reddet poeng fem minutter på overtid mot Slovenia tidligere torsdag. Det betyr at England fortsatt ligger fortsatt på topp i gruppa med fire poeng etter kamper mot Serbia og Danmark, som er ansett å være gruppens beste lag. Skal vi tro på oddsen blir det en enkel seier til England mor Slovenia på tirsdag, som betyr at England går videre som gruppens førsteplass.

Danmark ligger likt med Slovenia etter to poengdelinger og Serbia følger like bak. Det betyr at danskene er avhengig av poeng i neste kamp for å sikre seg andreplassen. 

Alt er fortsatt åpent i gruppe C. Serbia, som ligger nederst har fortsatt mulighet til å sikre seg førsteplass. 

Danmark 1-1 England

MÅL: 0-1 Harry Kane (17), 1-1 Morten Hjulmand (33)

Powered by Labrador CMS